hoe om verborgen kastdeur scharnieren te installeren

Bij het installeren van nieuwe kabinet deuren, zal verborgen kastdeur scharnieren toe te voegen aan een moderne keuken van strakke moderne stijl. Volg de onderstaande instructies te hechten onzichtbare scharnieren netjes en veilig aan uw keuken kastdeuren.

Als u gebruik maakt van een frameless kabinet doos, dat er geen interieur kader waaraan de scharnieren zijn bevestigd heeft, meten met 2 inches van de binnenzijde van de bodem van de doos kabinet en naar beneden vanaf de binnenkant bovenkant van de doos. Markeer deze locaties met een potlood, zoals u de bevestigingsbeugels hier zal hechten voor de scharnieren.

Stap 1: Meet de Overlay van Uw Deuren Bepaal aan het kabinet

Als u het aanbrengen van deuren omlijst kasten, het meten van de diepte van het frame en beslissen hoeveel overlap u wilt tussen de deuren en het frame. U kunt kiezen voor een half-overlay, zodat de deur overlapt helft van het frame breedte of elke afstand tussen dat en een volledige inzet, waar de deur rand is volledig in het frame.

Stap 2: Boor Gaten in de deur naar de verborgen scharnier Hardware Attach

Voor elke deur, boor 3 gaten voor elk verborgen deur scharnier, een grote 35 mm gat met 2 offset gaten boven en onder aan de linkerkant, 8 mm in diameter voor de pluggen en schroef bevestigingsmiddelen. Boor deze slechts 1/2 inch diep in de deur. Een apparaat met de naam van een scharnier-mark template zal u helpen markeren het gat locaties nauwkeurig voor elke deur.

Stap 3: Lay Down van de deur en zet de Scharnier Hardware in de gaten

Scheid de montagebeugels van het scharnier hardware en zet deze opzij. Zet de deur op de werkplek of aanrecht, buitenzijde naar beneden en schuif het scharnier hardware precies in de gaten voor de scharnier en schroef bevestigingsmiddelen. Gebruik de Philips schroevendraaier om stevig te draaien in de schroeven aan het scharnier hardware veilig te stellen.

Stap 4: Bevestig de montagebeugels aan het kabinet Body

De montagebeugels zijn T-vormige metalen stukken met drie schroefgaten om het vast. Wanneer u uw scharnier montage te kopen, breng je frame en overlay metingen om de juiste lengte en dikte van de hoofdas van de montagesteun te krijgen. De dikte van de montagebeugel plaat zal de deur overlay met hetzelfde bedrag verkorten. Bevestig de montagebeugels aan de plaatsen die u gemarkeerd in de kast lichaam. Lijn het scharnier arm in de bevestigingsbeugel en test voor gladheid en rechtheid van elke deur als je opent en sluit het. Gebruik de schroevendraaier om de hoogte en zijdelingse plaatsing van het scharnier aan te passen in één bewerking.

Stap 5: Controleer en draai alle schroeven op de Scharnier Hardware

Neem de tijd en meet zorgvuldig bij het monteren van uw verborgen scharnieren. Draai de schroeven ca. 50 procent aan beide scharnieren totdat u de uitlijning te controleren met de bevestigingsbeugels. Zodra u zeker over het scharnier plaatsing zijn, draai de schroeven op het scharnier hardware volledig.