hoe opgeheven paneel shutters te installeren

Er zijn meerdere soorten luiken, zoals jaloezie, en getogen panel luiken. shutters installeren om uw huis kan uw huis niet alleen goed uit, maar geef het een meer afgewerkte look terwijl het verhogen van de waarde van de woning. Luiken zijn zeer flexibel en kan gemakkelijk worden geschilderd of gewijzigd volgens de manier waarop de eigenaar wil. Deze luiken kunnen op hout, vinyl, aluminium, stucwerk, hardboard, metselwerk, of baksteen worden geïnstalleerd. Het is een zeer eenvoudige installatie, en je hoeft niet heel veel gereedschap nodig, maar je moet wel schoon en precies te zijn. Shutters soms veiligheid tijdens orkanen harde wind en andere gevaren te bepalen. Ze werken geweldig voor deuren en ramen en zorgen voor echt goede bescherming.

Stap 1 – Het maken van de Marks

Het eerste dat gedaan moet worden is het plaatsen van de merken nauwkeurig en zorgvuldig. Ten eerste, haal je meetlint en meet de hoogte van uw raam. Met het meetlint, het meten van de breedte van het venster en dus schrijf je dimensies. Doe dit voor elk raam of deur die u zetten de luiken op. Controleer de sluiter voldoende ruimte heeft om minstens een duim van het raam of de respectievelijke deur.

Stap -2 Boor de gaten

Om te zorgen voor een goede afstemming, pre boor de gaten met een 5/16 “boor in de luiken voor hen vergrendeling aan de muur. Als alles goed is met de merken, moeten ze allemaal in dezelfde plaats op elk venster. Met de sluiter op de locatie, boren in de muur 3 ¼ “diep. Zorg ervoor dat uw boorgat is diep genoeg, zodat de sluiter spikes niet aan de onderkant. Dit is voor veiligheid en stevigheid.

Stap 3 – Zet in de sluiter spikes

De sluiter spikes die komen met het pakket moet zorgvuldig en nauwkeurig in de luiken worden geplaatst. De supporter schacht moet worden geduwd door de sluiter om ervoor te zorgen dat het strak tegen de muur of het raam en zal houden in de muren oppervlak. Zorg ervoor dat de sluiter spike te boren in de muur met een hamer of een ander voorwerp om ervoor te zorgen dat de sluiter spike is mooi en strak tegen de gevelbeplating, zodat het niet zal vallen of weg door de wind worden geblazen of vernietigd door puin. Niet te vast de spike, of de sluitertijd zelf zal beginnen te kuiltje (die wel net zo goed niet goed uitzien als kwetst de algehele stevigheid van de sluiter). Probeer nooit de luiken te verwijderen door het afsluiten van de sluiter spikes, omdat dit zal leiden tot een beschadigde luiken en het verspillen van geld. gewoon krijgen tangen en aan de voet van de sluiter pieken gesneden zodat niets beschadigen en schoon en efficiënt ontvang de piek uit de muur.