hoe orkaanblinden installeren

Orkaanblinden zijn een belangrijke veiligheidsmaatregel voor degenen die in de orkaan gevoelige gebieden wonen. Ze maken het verschil maken in hoe goed uw huis beurzen in het geval van een orkaan of andere hoge windsnelheden. Wanneer behoorlijk geïnstalleerd, kunt shutters u en uw familie te redden van ernstige verwondingen, zelfs de dood. Ze hebben ook een aanzienlijke vermindering van de schade die een orkaan kan veroorzaken aan uw huis en bezittingen. De meeste shutters zijn gemaakt van aluminium of multiplex. Hieronder is een handleiding over hoe te storm panel luiken te installeren.

Dit kan worden verkregen bij uw plaatselijke afdeling van de codes en vergunningen. Het zal je vitale richtlijnen met betrekking tot wat voor soort shutters te installeren, waaronder aanbevolen sterkte te geven. Het opzetten van de juiste shutters gaat een lange weg in het leveren van voldoende veiligheid in het geval van een orkaan.

Stap 1 – Zorg voor Local Building Code

Het meetlint op een punt aan de binnenzijde van het kozijn, te rekken naar de andere kant. Markeer beide einden om zo nauwkeurig sluiter metingen te krijgen. Meet de verticale lengte van het paneel ook. Houd in gedachten dat de luiken van de muur openingen voor alle gebieden die moeten worden behandeld in plaats van over de muur openingen worden geplaatst moeten passen. Overgaan tot metingen voor alle ramen en deuren brengen op soortgelijke wijze. Noteer alle metingen voor de vereiste panelen in een notebook.

Stap 2 – Take Frame Metingen

Gebruik een marker om het centrum punten langs elke raam en kozijn te markeren. Doe zowel horizontale als verticale markeringen. Een gemarkeerde middelpunt zou voldoende moeten zijn voor kleine of middelgrote ramen. Grotere ramen en deuren zal nog een paar markeringen vereisen. Deze moeten worden langs de horizontale en verticale afmetingen van de kozijnen of deurkozijnen.

Stap 3 – Mark Gaten voor Drilling

Begin met één raam en boorgaten op alle punten gemarkeerd. Je moet ook een gat te boren in elke rechthoekige voor alle ramen. Doe hetzelfde voor de deuren en dakramen. Gaten geboord moeten bieden aan de bouten te gebruiken.

Stap 4 – boorgaten

Stel de sluitertijd in het frame voor elk venster, zodat het past in de opening precies. Hiermee wordt voorkomen dat wind of puin van loskomen van de luiken. Ongeveer één duim moet tussen de rand van het raam of de deur frame en sluitertijd oppervlak aanwezig blijven.

Stap 5 – Plaats de Shutters

Zet de luiken met bouten. Zorg ervoor dat de bouten aan te scherpen in plaats. Werken op dezelfde wijze voor alle ramen, deuren en dakramen.

Stap 6 – Fit Bouten

Tips