hoe PEX spruitstukken installeren

PEX spruitstukken zijn eenvoudig te installeren is. U zult merken dat ze zijn flexibel kunststof leidingsystemen. Je zult in staat zijn ze te buigen, maar je moet tijdens de installatie zonder zorgen te maken over de vraag of ze zal breken. In staat zijn om uw eigen PEX spruitstuk installeren zal u helpen om veel te besparen op arbeidskosten. U zult ook in staat zijn om een ​​goed beeld van de innerlijke werking van PEX spruitstukken te krijgen. Dit zal je helpen om te weten wat te zoeken als er iets mis is en hoe het te repareren gaat. U zult merken dat wanneer u werkt met PEX leidingen, er zijn een heleboel voordelen die zal komen. U zult geen zorgen te maken over lawaaierige pijpen en kan duren meestal veel langer.

De locatie van het verdeelstuk is iets dat heel belangrijk. Je zult merken dat het zal meestal heel dicht bij de boiler te gaan. Je zal dit doen, zodat u niet hoeft te maken over eventuele levering loopt zeer lang. U zult ook in staat zijn om uw spruitstuk op een locatie die gemakkelijk toegankelijk zal zijn moet je ooit nodig te hebben. Meestal ergens als een kelder muur of een dienst kast is een goede locatie. Het is een goed idee om te weten waar u het spruitstuk zijn voordat u met de installatie begint.

Stap 1 – Locatie

De PEX kunststofbuizen zal gemakkelijk glijden over elk van de fittingen. Als ze eenmaal boven geschoven, dan krijg je een metalen kraag gekrompen tot het zegel van uw verbinding. Zorg ervoor dat de afsluiters die u installeert zijn ingebouwd in elk van de havens, zodat u afzonderlijke controle over elk van de lijnen te krijgen. U zult ook in staat om de controle over de stroom van uw individuele armaturen hebben.

Stap 2 – Installatie

Je zult in staat zijn om uw PEX kunststof leidingsystemen geïnstalleerd worden met behulp van slechts 2 fittings voor elk van de lijnen. U zult 1 fitting precies waar je spruitstuk is gezet en de ander zal gaan waar de overgang passend is bij uw armatuur. U ontvangt een enkele lengte van uw PEX leidingen te gebruiken. Dit leidingnet in staat om direct uit te voeren vanaf uw spruitstuk zal zijn en gaan door middel van een van de obstakels.

Stap 3 – Beslag

U vindt de PEX buis getrokken uit je spruitstuk locatie. De PEX buis kan worden getrokken veel weg van een draad. U zult het uit je spruitstuk locatie helemaal naar het armatuur locaties. Zodra je dat gedaan hebt zul je in staat om je pijp vastgezet. U moet om het te beveiligen met clips en snijd deze vervolgens. Zorg ervoor dat u de leidingen volledig gedekt zijn voordat u ze af te snijden. Als ze worden gesneden, zullen ze moeten zorgvuldig worden gemeten en moet u ervoor zorgen dat u zich snijdt ze recht.

Stap 4 – PEX Pipe