hoe planken installeren in uw tegel douche

U zult merken dat het moeilijk is om de schoonheid van uw douche tegel te genieten als je een heleboel dingen verrommeling uw bad en douche. Planken zijn de beste manier om make-up voor deze rommel. planken installeren kunt u uw douche georganiseerd en schoon te houden. U zult geen zorgen te maken over het zoeken naar de zeep met shampoo in je ogen.

Bepalen hoeveel planken u nodig hebt. Het aantal planken afhankelijk van de grootte van uw douche en hoeveel je daar te houden. 3 of 4 is meestal voldoende.

Stap 1 – Bereid

Je moet de juiste hoeveelheid van de tegel voor uw planken. Maak dan gebruik van een tegel zaag om de stukken te snijden van hoek tot hoek diagonaal. Als u niet beschikt over een tegel zaag, dan huren van uw lokale bouwmarkt te vinden. Doet, wordt meestal aanbevolen, zoals u zult waarschijnlijk niet meer nodig hebben en ze zijn vrij duur.

Stap 2 – Tegel

De hoogte van planken is zeer belangrijk. Zorg ervoor dat de schappen zijn op een comfortabele hoogte. Je moet ook ruimte ze goed. Laat genoeg ruimte voor flessen shampoo en gezicht wassen buizen.

Stap 3 – Hoogte

Verwijder alle van de specie, waar u in de schappen zal hebben. U kunt eenvoudig doen met een beitel en een hamer. Werk voorzichtig om te voorkomen dat het breken van de tegel.

Stap 4 – Grout

Zodra de specie is gegaan, moet u uw planken plaats te zetten. De tegels worden ondersteund door de tegels die hen omringen. New grout is nodig, zodat u de ruimte kan vullen tussen elk van de tegels, zodat u de gewrichten kunnen zo sterk mogelijk te maken.

Stap 5 – Set-Up the Planken