hoe plastic plafondtegels deel 2 te installeren

Hoewel de installatie van plastic plafondtegels is normaal gesproken een snelle en eenvoudige home improvement project (zie deel 1 van deze serie), sommige gevallen vragen om extra maatregelen. Bijvoorbeeld kan een werkelijk beschadigde of oneffen plafond installatie van furring strips moeten vóór plastische plafondpanelen goed zal hechten. Ook sommige hechtmiddelen niet tegels stevig als anderen en moeten worden gebruikt in combinatie met nietjes.

Wanneer lijm alleen zal niet de tegels aan het plafond te houden, nietjes komen in heel handig. Breng de lijm om de tegels, zet ze op hun plaats, en nieten de buitenste tegel flens aan het plafond. Om een ​​patroon te starten, afgesneden twee flenzen en leg ze in een hoek. Daarna eenvoudig de procedure van het aanbrengen van kleefstof, het plaatsen van een tegel, en nieten totdat het gehele plafond betegeld blijven.

Stap 1-Staple plafondtegels

Furring strips zijn een uitstekende manier om te compenseren voor beschadigde of zeer ongelijk plafonds. Deze stukken van ¾- door 1 ½-inch grenen of spar hardhout worden genageld aan het plafond, het verstrekken van een stevige, vlakke ondergrond waarop de plastic plafondtegels te installeren.

Stap 2-Install Wood Furring Strips

Markeer de locatie van noppen met het gebruik van een stud finder. In de regel worden gescheiden studs op ofwel 16- of 24-inch intervallen. Nagel furring strips loodrecht op de bouten (loodrecht) vanaf de steunbalk en naar buiten toe naar de tegenoverliggende wand. Leg de furring strips ver genoeg uit elkaar, zodat de tegel flenzen rusten vierkant op cross-lid furring strips. Controleer zorgvuldig dat elke kalkaanslag strip is zo vlak en horizontaal aan het plafond mogelijk.

Stap 3 Bevestig Plastic plafondtegels Furring Strips

Vanaf hier aangenomen dat de furring strips zijn de juiste afstand van elkaar en het niveau, de rest van het werk moet zeer vlot. Breng een ruime hoeveelheid lijm om elke tegel en voorzichtig beweeg het in positie. Zet minstens 2-4 nietjes langs elke rand van de plafondtegel en werken van de ene hoek allen rond in een cirkelvormige beweging. Deze techniek zorgt ervoor dat de tegels niveau.

Stap 4-Install plafond Molding

Om de klus te klaren, installeer ofwel kwart of half-round molding in het grensgebied tussen het plafond tegels en de muur. Voor een vleugje elegantie en verfijning, voeg exotische kroonlijst en eindig met een beits of bijpassende coat van lakverf. Schuren licht tussen de lagen zal een meer duurzame afwerking te bieden.