hoe plastic plafondtegels installeren – deel 1

Leren hoe je plastic plafondtegels installatie zal niet alleen kunt u elegantie en charme toe te voegen aan uw huis, maar het zal ook goedkoop betrekking hebben op een beschadigde of lelijke plafond. Deze snelle en gemakkelijk thuis reparatie kan worden bereikt in een paar weekends met eenvoudige gereedschappen en materialen. Om het werk sneller te gaan, heb een vriend die je helpen.

Met behulp van een hoge ladder, een emmer en zeep, grondig reinigen van het gehele plafond oppervlak. Dekking van alle gaten met spackling verbinding. Sand elke uitstulpingen met 100 grit schuurpapier. Om een ​​groter oppervlak voor de lijm en plastic plafondtegels bieden, breng dan een dunne laag primer om het hele plafond. Met behulp van een rechte rand, controleer dan het maximum voor vlakheid.

Stap 1 – Plafond Voorbereiding

Bedenk wat de plafondtegels als zal zien door ze in een bepaalde volgorde over de vloer. Besteed aandacht aan motieven en randen te ontwerpen. Plannen hoe de naden en de bijbehorende patronen van de plastic plafondtegels zal kijken voordat ze aan het plafond. Ontwerp van het patroon op de vloer net zoals het eruit zal zien wanneer deze aan het plafond.

Stap 2 – Design Plafond

Plastic plafondtegels worden verkocht met tubes lijm voor ze aan plafonds. Breng de lijm spaarzaam om elke tegel. Over het algemeen wordt een klein vierkant in het midden van de tegel, gevolgd door een groter vierkant aan de randen van de tegel volstaan.

Stap 3 – Breng Adhesive

Staande op een hoge ladder, beginnen het aanbrengen van tegels aan het plafond volgens de gerangschikt op de vloer patroon. Beginnen aan een rand van het plafond, die de tegel in plaats van ongeveer 30 tot 45 seconden. Verwijder langzaam je hand en kijk of de tegel op zijn plaats blijft. Indien de tegel lijkt niet stevig gehecht aan het plafond zijn plaats te houden gedurende enkele minuten.

Stap 4 – Tile Installation

Om ervoor te zorgen dat plastic plafondtegels nauw passen rond lampen met gladde, zelfs grenzen, snijd de tegels en leg ze in de buurt of in de buurt van de armaturen zonder lijm. Wanneer u de gewenste pasvorm, toe te passen lijm en verzegeling van de tegels op zijn plaats.

Stap 5 – Trimmen en installeren Gedeeltelijke Tegels

Bij het plaatsen van plafondtegels in de buurt van een lamp of een ventilator aan het plafond, te meten en te snijden kleinere tegels om gelijkmatig te passen. Zorg dat er geen tegels gesp om ze geschikt te maken. Tijd en geduld zal een lange weg in de richting van het verkrijgen van een professionele uitstraling te gaan.

Stap 6 – Optionele Plafond Trim

Met behulp van natuurlijke of synthetische hardhout lijstwerk, voeg een rand rond de rand van het plafond waar het voldoet aan de muren. Natuurlijk hout kan worden gekleurd om de bestaande meubels te passen. Synthetische molding kan worden geschilderd om de omgeving van de ruimte aan te passen. Hoe dan ook, het vormen verder te verzekeren van de plastic plafondtegels door meer adhesie aan de grenzen. Lijstwerk kunnen eenvoudig-pin genageld in plaats of bevestigd met afwerking spijkers en een hamer te zijn.