hoe polycarbonaat panelen installeren in uw kas

Polycarbonaatplaten worden op twee manieren: als daken en muren. Het type dakbedekking blad van polycarbonaat panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en profiel. De prijs van de panelen is afhankelijk van het soort profiel gekozen. De meest populaire en meest gebruikte type profiel is de golfplaten dakbedekking panel. De levensduur van polycarbonaatplaten afhankelijk van de kwaliteit. Een dakplaat kan duren van enkele weken tot een paar maanden of zelfs een heel leven. Het onderzoeken van toonaangevende fabrikanten, sterk aanbevolen en positief beoordeeld panels moet in staat zijn om u te helpen bij het vinden van duurzaam en langdurig dakplaten. De volgende werkzaamheden een gids op polycarbonaat panel dakbedekking en installatie.

Veel fabrikanten raden dat een zekere mate toonhoogte ongeveer 1 op 5,7 is het beste voor dakbedekking projecten. Een voorbeeld is een 10 graden toonhoogte. Voor panelen met mindere mate toonhoogte, extra afscherming nodig. Panelen met een lage toonhoogte neiging kwetsbaar en gemakkelijk afgebroken door verwering elementen te zijn. Zorg ervoor dat de voorgestelde toonhoogte te krijgen voor uw panel.

panel Voorbereiding

Een polycarbonaat paneel kan worden gesneden met behulp van tuinschaar of een boete tand zaag. De kwaliteit van het blad van invloed op hoe soepel de schaar of de zaag zal gaan door het. Hoe hoger de kwaliteit van de platen, hoe makkelijker te snijden. Naast de zaag en de schaar, andere werkwijzen voor het snijden van de panelen met behulp van een carborundum of een schijf molen. De molen en de carborundum gebruikt om een ​​aantal bladen van de panelen snijden tegelijkertijd. Een nadeel van slijpmachines en carborundum is dat het snijden van de panelen allemaal op hetzelfde moment kan het lassen van de vellen door fusie. De randen van de snede panel moet worden behandeld in aluminium tape.

Stap 1: Dak Pitch

Voor de montage moeten alle gaten al geboord in de panelen. Controleer de instructies van de fabrikant voor het boren van gaten en afmetingen.

Stap 2: Cutting

Na het snijden van de panelen in hun juiste lengte, dient u de ‘f’ bekleding van de aluminium te installeren om de rand van het dak hout. Doe dit door er met het eerste paneel van het dak in het kanaal van het f trim. Seal met behulp van siliconen.

Stap 3: Boren

Het dakpaneel moeten op elke hout ondersteuning worden geïnstalleerd. Fix deze twee componenten met behulp van roestvrij stalen schroeven.

Installatie

De volgende dakpaneel moeten worden geklikt in de juiste positie op het vaste panel. Zorg ervoor dat de onderdelen goed zijn geplaatst en dat de lengtes zijn uitgelijnd. Herhaal deze procedure voor de volgende panelen.

Stap 1: Installatie

Stap 2: Het bevestigen van het panel van het Dak

Opmerking: Voordat de vaststelling van een van de panelen te controleren op de ‘click strip’ van het paneel. Elk blad glijdt gemakkelijk wanneer de strip goed is geklikt. Raadpleeg regelmatig de handleiding of fabrikant instructies om ervoor te zorgen dat u het goed doet. Het kan verstandig zijn om te vragen om deskundige inspectie na afloop zijn.

Stap 3: Werkzaamheden aan de Next Roof Panel