hoe prefab betonnen muren te installeren

Prefab betonnen muren hebben vele toepassingen, je kunt ze gebruiken in een keuken, voor de badkamer muren of om een ​​betonnen woonkamer in de kelder of andere home-niveau te vormen. Prefab beton wordt niet alleen gebruikt in residentiële toepassingen, maar is gebruikelijk in de utiliteitsbouw als goed. Veel fabrikanten zullen niemand toestaan, maar hun eigen opgeleide medewerkers hun producten te installeren, zijn echter hier de basics over hoe ze zijn geïnstalleerd en wat is betrokken bij het bestellen en planning vooraf.

Het belangrijk om vooruit te plannen bij het gebruik van prefab betonnen muren. U moet de plannen voor de bouw hebben en mogelijkheden bieden voor elk raam en deuropeningen. Zodra u de plannen klaar voor te leggen aan de fabrikant om het proces te starten.

Stap een: Planning

Het is belangrijk om de juiste vergunningen te krijgen alvorens de prefab wanden. Sommige steden kunnen een andere basis dan de minimale gravel basis nodig, terwijl anderen een vereiste minimale dikte voor wanden kan hebben. Dien de plannen om de stad en de juiste vergunningen te krijgen voor het installeren van de muren, inclusief het gebruik van een kraan.

Stap twee: Stad Vergunningen

Voor een goede basis moet u 8 tot 12 inches van verdichte grind bodemplaat onder elke muur te hebben. Het is niet noodzakelijk om een ​​betonnen basis voor geprefabriceerde betonnen muren.

Stap drie: Gravel Base

De muren zal gebruik maken van een kraan nodig hebben om de prefab wanden tillen van de vrachtwagen en in de juiste plek voor de installatie. Je moet zorgen voor een kraan, en toegang kraan naar de bouwplaats. Zorg ervoor dat u met uw stad om te zien of vergunningen zijn nodig voor de kraan gebruik.

Stap vier: The Crane

Gebruik de kraan en zet de eerste wand op zijn plaats. Deze wand dient met 2 worden geschoord door 4 aan beide kanten om rechtop en verticaal houden.

Stap vijf: First Muur

Aan de muur moet een 90 graden hoek met de eerste vorm en maakt het mogelijk om de beugels te verwijderen. De fabrikant bouwt in vooraf ingestelde gaten die bij elkaar passen en zorgen voor bouten om ze op hun plaats te houden. Elke muur zal precies in elkaar passen als uw plannen opgegeven om de fabrikant.

Stap zes: Volgende Walls

Stap zeven: Seal en bescherm

Zelfs als uw bouwvoorschriften geven geen aanleiding tot het, het is altijd een goed idee om te verzegelen en uw investering te beschermen. Een waterdichte sealer is beter dan een typische teer jas. Het zal helpen om elke vorm van vocht uit sijpelen in het huis door de betonnen panelen te houden.

Nadat de muren zijn tot dan zul je de betonnen fundering in het centrum van de muren te installeren. Het tweede niveau vloerbalken moet boven de betonnen muren worden geïnstalleerd. Dit zal helpen de muren verder wanneer opgevuld.

Terug vullen de wanden nadat de stichting is droog. De back fill, wand schoren en vloerbalken voorzien van alle benodigde steun voor de voorgevormde betonnen muren.

Stap acht: Foundation en vloerbalken

Stap negen: Backfill