hoe Rafter banden te installeren

Rafter banden worden uitgevonden om twee tegengestelde spanten elkaar gezet. Deze tool benadrukt de wanden en houdt deze samen zelfs met de enorme hoeveelheid druk veroorzaakt door het gewicht van het dak. Wanneer de nok buigen, betekent dit dat de balken niet genoeg om de wanden bijeen te houden. uw dak installeren zonder professionele hulp kan geduld vereisen. Je hebt een paar of meer assistenten maar omdat het niet mogelijk is voor u om alleen te doen. Hieronder vindt u een stap voor stap handleiding over hoe je het spant banden goed te installeren, in de veronderstelling dat je op het proces van het installeren van uw dak. Nog een tip om in gedachten te zetten, is dat het spant banden moet op het laagst mogelijke deel van het dak framing te worden geïnstalleerd.

Bij het installeren van de spanten, zul je twee assistenten nodig. Eerst moet je een paar spanten te plaatsen in de top van de muur. Vervolgens nagel ze op hun plaats naar de verste einde van de nok raad van bestuur om een ​​tijdelijke ondersteuning.

Stap 1 – Installeer de twee Rafters als Tijdelijke steunt op de Muur

Als u al de balken aan de uiteinden van de twee muren hebt ingesteld, houdt u het uiteinde van de nok raad van bestuur en het gebruik van een niveau om ervoor te zorgen dat het gelijkmatig is geïnstalleerd. Dan moet je assistent van de nok raad van bestuur nagel op de steun.

Stap 2 – Tack de Rafters in the Wall End Ondersteuning

Plaats één spant aan de zijkant van de nok boord houden en spijker op zijn plaats met behulp van drie 16d. Plaats een ander Rafter op de lay-out merk en vervolgens spijker het op zijn plaats met behulp van dezelfde grootte van de nagel. Als u gebruik maakt van 2 x 4, gebruik maken van twee einde nagels. Het onderste uiteinde van het spant moet worden genageld aan de muur plaat met behulp van een paar 16d nagels en bevestig vervolgens het gewricht dat metalen anker heeft. Om deze nagel in de plaats, gebruik maken van de aard van de spijker of schroef dat de fabrikanten eisen.

Stap 3 – Installeer de Rafters

Voeg meer rafters als uw project vereist om ervoor te zorgen dat de nok gelijkmatig wordt geïnstalleerd en vervolgens spanten goed zijn gemeten. Controleer het niveau als je gaat.

Stap 4 – Installeer de andere Rafters

Knip het spant banden op basis van uw metingen en de hoek die uw project vereist. Het moet nauwkeurig worden gesneden om de twee spanten om ervoor te zorgen dat deze overeenkomt met de dakhelling past.

Stap 5 – Snijd de Rafter Ties

Zet het spant banden in de juiste positie. De uiteinden moet tegen de spanten met een ½ inch vanaf de randen van de Rafter moeten worden geplaatst. Gebruik een level voordat ze permanent te installeren. Ze moeten perfect worden geëgaliseerd. Wanneer u de juiste meting, spijker ze vast met drie 10d spijkers aan beide uiteinden.

Stap 6 – Monteer de Rafter Ties