hoe remleidingen installeren

Of u nu een auto repareren of bouwen van een klassieke auto, weten hoe je remleidingen installeren kan een nuttige vaardigheid om te hebben. Door het volgen van een paar stappen, zul je merken dat het een taak die de diensten van een monteur niet nodig om het te voltooien.

Om de remleidingen effectief installeren, moet u toegang tot de relevante gebied van de auto te krijgen. Plaats de auto-aansluitingen onder het eind van de auto die u van plan bent om te werken en te bedienen de hendel om de auto voldoende te tillen, zodat u om de band te verwijderen. Dit zal u toelaten om het afsluiten van de wielmoeren zodat de toegang tot het remsysteem kunnen krijgen. Als ze stijf te bewijzen, spuit wat smeerolie op de sluiting om te helpen hen te bewegen.

Stap 1 – Toegang krijgen

U moet beslissen hoeveel remleidingen die je moet installeren. Het is verstandig deze twee te doen op een moment, zodat ze gelijkmatig slijten en je kunt gemakkelijk bijhouden wanneer ze moeten worden vervangen. Zorg ervoor dat de remleiding die u gebruikt geschikt is voor de auto als voor de voorste of achterste banden waar u van plan om ze te passen is. Doe dit door het lezen van de instructies die bij het remmen.

Stap 2 – Bereid nieuwe remmen

Het kan nodig zijn om de oude remleidingen te verwijderen voordat je in staat om nieuwe te passen zijn. Alvorens dit proces, gebruik dan een doek zorgvuldig te vegen rond de connectoren en de remleiding om ervoor te zorgen dat er geen vuil aanwezig die zijn weg in het remsysteem kunnen vinden. Maak de verbinding door het aanbrengen van twee sleutels rond de connectoren die halverwege langs de remleiding zijn aangebracht. Wanneer de remleiding alleen aan beide uiteinden is voorzien van verbindingsstukken, slechts één sleutel vereist voor elk uiteinde. Houd een doek bij de hand om de stroom van remvloeistof die worden geproduceerd door het losmaken van de connectors vangen.

Stap 3 – Verwijder oude Remmen

Het installeren van een remleiding gebeurt door het verwijderen omkeren en kan begonnen worden met de hand. Na ervoor te zorgen dat de remleiding niet geknikt, verdraaid of snagged op andere onderdelen van de auto, de positie van de twee kanten van de connector, zodat ze direct aan elkaar grenzen. Rijg ze samen met de hand zo draai ze zo veel als je in staat bent voordat u het proces met sleutels zijn.

Stap 4 – Installatie

Na het voltooien van de installatie, moet u de remmen bloeden. Vervolgens kunt u controleren om ervoor te zorgen dat er geen lekken zijn van een van de onderdelen terwijl de auto wordt nog steeds opgevoed met de auto jacks. Doe dit door het indrukken van het rempedaal gedurende ongeveer 30 seconden en draai eventuele sluitingen, waar lekken worden opgemerkt.

Stap 5 – Test