hoe rim deursluitingen installeren

Rim deursluitingen uw deur veel veiliger en ze zijn ook zeer eenvoudig te installeren. Er wordt alleen echt nodig om één gat te boren door de deur voor deze sluis goed te laten werken. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om verschillende soorten deur. Iedereen kan deze rand deurklinken heel gemakkelijk te installeren en ze moeten gewoon hun tijd om het project goed te doen.

Met een beetje tijd dat je in staat zal zijn om het meeste uit uw velg deurklinken en sterk verbeteren van de kracht van uw deur. Zorg ervoor dat u zich concentreren op het verbeteren van de kwaliteit van uw deur en kozijn voordat zorgen te maken over het installeren van deze velg sloten. Een velgbeveiliging zal niet bieden een zwakke deur geen extra bescherming, omdat de deur al in het gedrang komt.

Stap 1 – Voorbereiding

Het weer nu krijgen alle gereedschappen en materialen die u nodig heeft om succesvol de opdracht te voltooien. Als u vindt dat u niet genoeg krijgen van iets hebt dan moet je meer voordat u begint te kopen. Veel van de tijd kan worden verspild als je niet alles wat je nodig hebt, is er geen enkel punt haasten om voorraden te krijgen halverwege door middel van een project.

Stap 2 – Het merken van de Deur

U moet ervoor zorgen dat u een paar keer meten voordat het boren of snijden gaten. Eventuele fouten kon uiteindelijk op een zeer kostbaar, omdat ze je hele deur beschadigen.

Stap 3 – bevestigen Door Rim Klink

Plaats nu de slotcilinder waarin de aanslag in de deur en markeer de positie van het gat dat nodig is. Voor deze slechts één gat nodig waardoor montage zeer eenvoudig. Neem een ​​kijkje op de grootte van het gat nodig is volgens de instructies die bij uw deur rand vergrendeling kwam. Dit zal ervoor zorgen dat de deur rand vergrendeling veilig en correct zal passen.

Stap 4 – Catch

De deur vergrendeling velg cilinder moet worden gemonteerd met de montagering op de buitenkant van de deur. De binnenkant zal het lichaam van het slot uitgerust. Vele sloten past samen met dezelfde schroeven waardoor je normaal beide helften van het slot geldt tegelijkertijd.

Als bevestigingsschroeven nog niet zijn inbegrepen bij uw deur rand klink dan zul je nodig hebt om ze apart worden aangeschaft. Zorg ervoor dat de schroeven lang genoeg te schroeven door het hele deur indien nodig.

U zult dan moeten nadenken over de positie waar je nodig hebt om de vangst te monteren, de vangst moet worden gemonteerd door te schroeven naar beneden door het kozijn in de stoeterij. Dit zal zo veel mogelijk zekerheid te bieden, omdat de sluis in staat om zich goed te verzekeren zal zijn;. Hoewel deze nachtslot velg sloten zijn zeer veilig zullen ze niet goed zijn als u gebruik maakt van een inferieure kwaliteit deur. Een week kozijn en deur zal bijvoorbeeld niet goed te beschermen tegen indringers.