hoe roll goederen installeren vinyl vloerbedekking

De voorbereiding van het vloeroppervlak

Het maken van een Paper Pattern

Het maken van Naden

Het snijden van de Flooring

Leggen Vinyl Roll Goederen

Doen Trim en Finish Work

onderwerpen

Vinyl roll-goederen vloerbedekking is ideaal voor vele verschillende woonruimtes, van uw keuken aan uw woonkamer. Niet alleen is het materiaal makkelijk te reinigen, maar het is economisch. Voor het leggen van uw vinyl vloerbedekking, moet u de juiste materialen te verzamelen en te lezen via deze handige stappen om tijd, geld en moeite besparen; Disclaimer:. Controleer uw staats-en lokale codes voor aanvang van elk project. Volg alle veiligheidsvoorschriften. De informatie in dit document is ingericht door de National Retail Hardware Association (NRHA) en bijbehorende medewerkers. Alle inspanningen werden geleverd om nauwkeurigheid en veiligheid. Noch NRHA, elke bijdrage, noch de retailer kan aansprakelijk voor schade of letsel als gevolg van het gebruik van de informatie in dit document worden gesteld.

Er zijn over het algemeen twee manieren om vel vinyl vloerbedekking te installeren. De eerste is om lijm op de gehele oppervlakte, en de tweede is om nietjes en kleefstoffen gebruikt langs de buitenranden en naden. De eerste methode wordt meestal gebruikt voor vloeren met een minder hoogwaardig materiaal. Het kan ook worden gebruikt als u zeker bent dat je niet nodig om de vloer materiaal op te nemen in de toekomst.

De rand of omtrek, wordt methode die wordt gebruikt met een betere kwaliteit vloerbedekking. Het is de aanbevolen methode als u wilt uw vloer veranderen wanneer u verbouwen in de toekomst. Dit artikel zal u begeleiden bij het gebruik van deze installatie methode.

De eerste stap bij het leggen van elk type roll-goederen vloerbedekking is de voorbereiding van de ondergrond. Het moet glad en zelfs voordat de rol bedekking wordt toegepast worden. Alle hoge of lage plekken moeten worden verwijderd.

U kunt controleren voor hoge en lage punten in een vloer met behulp van een liniaal en een zaklamp. Houd de liniaal plat tegen de vloer, zoals in de tweede afbeelding. Speel de lichtbundel langs de liniaal aan de achterzijde. Licht filteren onder rei geeft hoge en lage punten in de vloer.

Als je de installatie van de vloerbedekking over een houten vloer, vliegtuig neer alle hoge plekken. Op een gemetselde vloer, moet u patch of zegel bepaalde delen voor het leggen van de vloerbedekking.

Ongeacht het type, zou de ondervloer schoon. Stofzuigen en grondig wassen en daarna drogen van de vloer zal de lijm te houden helpen. Het zal ook verminderen de kans verpest je nieuwe vloer.

Controleer alle lijsten in de ruimte waar u zal worden neerzetten vloeren. Waar mogelijk moet uw nieuwe vloer onder deze sierlijsten schuiven. Zo niet, kunt u knip ze of te verwijderen en vervangen van de lijsten. Als je ook niet kunt doen, moet u uw vloer te passen om hen heen te knippen.

Naar de bodem van lijstwerk, zoals portierbekleding trim, lag een stuk karton op de vloer naast de trim. Plaats fijntandig zaag bovenop het karton. Knip de onderkant van het vormstuk.

Om bekleding verwijderen, zoals kwart-round, met een kleine koevoet of schroevendraaier en een plamuurmes. Kwartrond gewoonlijk bekend met de bodemplaat en niet op de vloer. Schuif je plamuurmes tussen de trim en de plint. Vervolgens plaats je koevoet of schroevendraaier tussen de trim en de stopverf mes en wrikken de trim los. De stopverf mes beschermt de plint.

Verwijder voorzichtig nagels die in de plint of de trim met een tang of vice grips werden achtergelaten. Niet terug door de trim rijden ze. In plaats daarvan trekt de nagel van de rest van de weg door de trim om uw vloer niet beschadigen.

U kan nodig zijn om een ​​nieuwe basis te installeren als een overlay om een ​​goede basis voor de vloerbedekking te bieden. Platen van triplex of hardboard maken goede overlays. Laat altijd ongeveer 1/16 inch ruimte tussen de platen gebruikt als een onder-vloer mogelijk te maken voor uitzetting en krimp.

Beveilig deze onderlaag folie op de vloer met cement of het gebruik nagels een afstand van ongeveer 6-inches uit elkaar over het gehele vloeroppervlak. Dan, zand korting op alle randen waar de platen aan te sluiten voor eventuele ruwe plekken te elimineren.

Waarschijnlijk de makkelijkste manier om vel vinyl te leggen is met behulp van een patroon van de vloer. Installatie kits beschikbaar die papier, gidsen en instructies bevatten. U kunt een patroon met een aantal bruin ambachtelijke papier, een schaar, een liniaal, een mes, en een aantal plakband te maken.

Begin met het leggen van het papier langs de langste muur met de minste obstakels. Als u zich snijdt uw vloer de exacte grootte van de kamer, is het waarschijnlijk te rollen of gesp. Laat ongeveer 1/8 inch tussen het patroon en de muur.

Houd het toevoegen van papier tot u de tegenoverliggende muur te bereiken. Gebruik plakband op tape het papier samen. Snijd kleine diamant vormen ongeveer elke 2 tot 4 voet in alle richtingen op je patroon. Plaats afplaktape over deze uitsparingen om het patroon op zijn plaats te houden.

Bewaar het papier zo soepel mogelijk. Gebruik veel tape langs de randen van het papier om het patroon bij elkaar te houden. Gebruik maken van kleine vellen papier in te passen rond leidingen, toiletten, kasten, apparaten en verwarming ventilatieopeningen. Knip en vouw deze kleinere stukken te passen. Vervolgens plak ze het patroon. Als u een opening te groot te maken, gebruik plakband en papier om de grootte te corrigeren.

Nadat u het patroon hebt voltooid, gebruik dan een markeerstift aan de zijkant van het patroon te markeren.

Vervolgens zorgvuldig te rollen of vouw het patroon. Breng het naar een grote, schone vloeroppervlak. Een garage vloer die grondig is geveegd werkt goed.

De meeste rollen met een dikte van vandaag wordt verkocht in 12-voet breedte. Als je een kamer die groter is dan 12-voet in lengte en breedte, moet u een naad te maken. Plan voor naden in autoluwe gebieden. Als uw verdieping heeft dikke lijnen, zoals de zijkanten van boards of grout lijnen, maak je naad langs deze lijnen,. Als je een visuele gids liever, is een animatie gemaakt voor de volgende twee stappen om dingen makkelijker te maken.

Om de naad te maken, lag de groter stuk van de vloer naar beneden eerste, goede kant naar boven. Plaats dan de kleinere stuk, goede kant naar boven ook, zodat de twee stukken overlappen met ten minste 1 inch. Belangrijker nog, leg ze zo het patroon op beide stukken te passen en dan tape de twee stukken samen.

Gebruik vervolgens een liniaal en scherp mes door beide lagen van de vloer te snijden. Afhankelijk van waar u werkt, kunt u stukken karton lag onder de vloer, zodat je niet de vloer beschadigen,. Verwijder de twee bijgesneden, en vervolgens zorgvuldig zet de naad weer bij elkaar en re-tape de naad.

Nadat de naad is gemaakt, bent u klaar om de vloer te snijden.

Plaats het patroon, rechtop, boven de vloer. Als u dat nog niet hebt gedaan, verwijdert u de tape op de kleine diamanten en vervang deze door nieuwe tape. Zorg ervoor dat het patroon plat ligt en in de juiste, geplande plaats.

Waarschuwing: Met behulp van een liniaal, zware scharen, of knipt kan gevaarlijk zijn als je niet de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen. Snijd langzaam en het gebruik van constante druk. Misschien wilt u veiligheidshandschoenen gebruiken, afhankelijk van welk hulpmiddel u gebruikt.

Om de vloer te snijden, heb je twee opties. U kunt het patroon op de vloer met behulp van een liniaal en een marker op te sporen en snijd het met zware schaar of knipt. U kunt ook een mes en liniaal gebruiken om rond het patroon te snijden.

U kunt een vilten voering of base coat nodig hebt, maar u kunt leggen de meeste vinyl roll goederen rechtstreeks op een solide en vlakke ondergrond.

Begin met het leggen van de vloer met de rand met de meest obstakels. Positie het zorgvuldig, zodat je niet scheurt de vloerbedekking en rol het een beetje op een moment. Het houden van de rol hoger aan de andere kant maakt het soms de installatie eenvoudiger.

Nadat de vloer is op zijn plaats, wil je geen naden lijmen. Trek eerst één rand van de naad rug en plak het met plakband. Met behulp van de andere kant als een liniaal, plaats een potlood teken op de vloer. Vervolgens trek de tweede rand van de vloer en tape het terug.

Met behulp van de aanbevolen lijm voor uw vinyl roll-goederen merk, verspreid het langs het potlood lijn. Het kleefmiddel mag niet minder dan 2-inch uitstrekken aan elke zijde van de lijn. De volledige breedte van uw lijmkam is waarschijnlijk de makkelijkste maatregel. Niet verspreid de lijm helemaal tot aan de muur. Laat ongeveer 12 inches tussen het einde van de lijm en de muur.

Verwijder de tape van de ene kant van de vloer en druk het neer in de lijm. Laat de andere rand en zorgvuldig af te stemmen met de rand die is al naar beneden. Vervolgens druk er stevig in de lijm. Verwijder eventuele overtollige lijm die omhoog door de naad zou zijn gekomen en dan sluit de naad met het aanbevolen sealer voor uw merk roll goederen. Als u niet zeker bent, contact op met de fabrikant.

Als je gaat om het vormen te gebruiken, kunt u een nietpistool gebruiken om de randen te beveiligen. Begin bij de naad en zorg ervoor dat de nietjes zijn dicht genoeg bij de muur, zodat het kwartaal om hen zal dekken. Voor gebieden zoals deuren, waar het nietje zal laten zien, gebruik maken van lijm of vormen van metalen strips. Als je niet rond gebruikt kwartaal, zult u waarschijnlijk wilt lijm gebruiken rond de randen.

Let op: Als u besluit om lijm te gebruiken op de hele verdieping, volg je dezelfde aanwijzingen voor het snijden van de vloer en volg de richting van de fabrikant voor het aanbrengen van de lijm. U kunt nog steeds te naaien zoals hierboven beschreven.

Eindig uw vloer installatie door een zorgvuldige controle van het over. Verwijder eventuele overtollige lijm van de vloer oppervlak met de aanbevolen reiniger.

Installeer vervolgens het kwartaal door. Er dient te worden genageld aan de plint versiering of muur, maar niet door de vloer. Forceer het kwartaal naar beneden afronden strak tegen de vloer. Met behulp van gekleurde afwerking nagels zal de behoefte aan puttying nagel gaten en spuiten te verminderen.

Installeer eventuele drempels die u hebt verwijderd. Elke vloeren rand die zich in een deuropening en wordt niet gedekt door een drempel moet worden beschermd. Gebruik een metalen molding strip voor dit doel ontworpen. Ze zijn beschikbaar voor de verschillende gebieden waar de vinyl vloerbedekking voldoet aan andere materialen, zoals tapijt, dus zorg ervoor dat je de juiste zijn te kopen;. Je moet geen zware meubels of apparatuur niet verplaatsen naar de nieuwe vloer voor ten minste 24-48 uur. Hierdoor kan het gebruikte kleefmiddel op naden te drogen. Het zal ook toestaan ​​dat de nieuwe vloer tijd om zelf vorm te geven aan de vloer.