hoe roosteromheining panelen installeren

Roosteromheining panelen kan nuttig zijn voor vele doeleinden. Ze kunnen onvolkomenheden in een werf te verbergen, scherm gebieden die u niet wilt weergeven, bieden privacy en ondersteunen wijnstokken. Ze zijn licht van gewicht en kan worden gemaakt van verschillende materialen zoals bamboe of cederhout. U kunt kopen de kant en klare roosteromheining panelen en krijgen ze geïnstalleerd door een professional of u kunt het zelf doen ook. Volg de onderstaande aanwijzingen om de methode voor het installeren van de Lattice Fence panelen begrijpen.

Allereerst moet u het gebied waar u van plan om het hek te installeren vast te stellen. Controleer de lokale wetgeving met betrekking tot toegestaan ​​hek hoogte en tegenslagen. Praat ook met je buren om de eigen inbreng en verantwoordelijkheid met betrekking tot de hekken te beslissen. Huur een professional voor landmeetkundige uw woning en markeren van uw grenzen, zodat u niet uw investering aan een straat uitbreiding of trottoir installatie los. Je moet niet vergeten je hekken niet te installeren over of direct grenzend aan de gebieden met ondergrondse kabels of leidingen.

Stap 1 – Het bepalen van de omgeving

Als u van plan bent om de panelen die zijn vrijstaande installeren, moet u berichten voor ondersteuning te installeren. Als uw houten rooster panelen zijn 4 ‘x 8’ in grootte, moet u de ruimte de post gaten ongeveer 8 ‘uit elkaar. Graaf de post gaten. Gegraven 3 ‘naar beneden, zodat de hoge posten boven de 6’ worden verstrekt meer steun en stabiliteit. Voor het verbeteren van de afwatering voor uw roosteromheining, gelden 2 “van steenslag aan de onderkant van de paal gaten ‘. Nu, moet u de 4 x 4 berichten in de gaten te stellen. Je moet ze goed af te stemmen en ervoor te zorgen dat ze worden geëgaliseerd met elkaar. Gebruik een pruim bob door opknoping het van een waterpas om ervoor te zorgen dat de posten zijn bij een 90 graden engel uit de vlakke ondergrond. Als op een helling, zorg ervoor dat zowel de post toppen daling van de helling in dezelfde verhouding. Zodra u klaar bent met de uitlijning en nivellering, gebruik maken van de snelle instelling cement voor het betonneren in de berichten. Laat de berichten in te stellen voor minstens een dag voordat u verder gaat.

Stap 2 – Het installeren van de berichten

Nu is het tijd voor de installatie van de panelen. Prop de panelen tegen de palen. Bepaal de punten op de panelen waar je het nodig om gaten te boren voor het inschroeven het hekwerk aan de palen en markeer ze. Zodra u de gaten hebt geboord, schroef de panelen aan de palen door middel van hen. Als er een overmaat van de beplating boven de uiteinden Gebruik een decoupeerzaag te trimmen.

Stap 3 – Stoute Panels

Voor het maken van het hekwerk aantrekkelijk, dan kunt u altijd even welke decoratieve functie caps aanbrengen op basis van uw keuze. Om een ​​aantrekkelijke verschijning aan het hekwerk te geven terwijl beschermen tegen de weersomstandigheden, gebruik dan een water sealer of beschermer. U moet dit jaarlijks te doen, zodat het hout hekwerk niet grijs of verliest haar schoonheid.

Stap 4 – Het geven van Final Touches