hoe ruwe zijde strijken

Ruwe zijde is een prachtig materiaal voor kleding, maar het kan moeilijk zijn om de zorg voor wanneer het tijd is om kledingstukken gemaakt van deze vezel schoon te maken. Ruwe zijde wordt best gereinigd door een stomerij, maar het is mogelijk om een ​​blouse, jas, of jurk strijken met de juiste ijzer instellingen, de strijkplank, en een handdoek.

Zet uw strijkijzer op laag vuur. Mis de boot niet gebruiken om water vrij te geven tijdens het strijken, zoals water de zijde beschadigen. In tegenstelling tot andere natuurlijke vezels zoals katoen en linnen, water, dat in contact komt met de warmte op zijde zal een vlekteken veroorzaken. Stel het strijkijzer opwarmen wijzerplaat op 1 of 2, waarbij de twee laagste instellingen. Gebruik de knop niet hoger zijn dan deze zijde te strijken, niet draaien.

Iron Instellingen voor ruwe zijde

Stel de ruwe zijde kledingstuk op de strijkplank, zodat het plat legt. Plaats de opengevouwen handdoek op het kledingstuk, en leg het strijkijzer bovenop het. Het doek wordt de stof tegen in direct contact met het ijzer. Snel naar het ijzer over de handdoek zonder te drukken hard aan. Zet het strijkijzer rechtop op de strijkplank en til de handdoek. Controleren en zien of de rimpels naar buiten kwam. Zo niet, herhaal dan de procedure een tweede keer. Beweeg het kledingstuk op de strijkplank en verder ijzer zo door totdat alle gerimpelde gebieden worden gladgestreken. Wanneer u klaar bent met strijken, schakelt u de ijzer- en hang je ruwe zijde kledingstuk in je garderobe of kast.

Strijken Ruwe Zijde