hoe schorpioenen uit uw huis te houden

Droge gebieden zijn de thuisbasis van schorpioenen, die in uw huis op zoek naar water en een koelere omgeving komen. Volg deze suggesties om deze giftige schaaldieren uit uw huis te houden.

Begin op de Buitenkant

Begin op de Buitenkant

Ruimen lage struiken en blad puin in de buurt van het huis, en vegen gedroogd tuin mulch om broedplaatsen te verwijderen voor schorpioenen. Schorpioenen kunnen baren 30 nakomelingen per keer. Te ontdoen van alle stilstaand water buiten het huis, en zet de interne waterleiding aan je tuinslang spon elke nacht. Strooi diatomee├źnaarde rond de stichting op locaties waar u schorpioenen hebben gezien.

Seal Your Home

Seal Your Home

Elimineer Scorpions ‘Food Supply

Isoleer en afdichting rond deuropeningen, plinten en stopcontact covers. Tochtstrip vensters en zorg voor schermen zijn intact.

Houd vloeren schoon

Elimineer Scorpions ‘Food Supply

Dust plafond verlichting Regelmatig

Duidelijk uw huis en tuin van elke insecten zoals krekels, kakkerlakken, mieren brand vlooien, vliegen en anderen. Dit is een van de meest effectieve afschrikmiddelen om schorpioenen.

Controleer uw schoenen

Houd vloeren schoon

Opgestapelde kranten of kleren op de grond bieden ideale broedplaatsen voor schorpioenen.

Dust plafond verlichting Regelmatig

Stof in plafond lampen aan schorpioenen en andere insecten die ze eten te verwijderen. Spuit in de armatuur met insecticide als je schorpioenen hebben gevonden in het.

Controleer uw schoenen

Controleer altijd uw schoenen uit voordat ze in het huis, en schraap eventuele schorpioenen bevestigd.