hoe spiegel montage hardware te installeren

De eerste stap om het installeren van een muur spiegel in uw huis is om erachter te komen hoe de spiegel montage hardware te installeren. Samengesteld uit diverse schroeven, clips, staven en kaders die de spiegel flush tegen de muur te houden, spiegel montagemateriaal ondersteunt een groot aantal verschillende montage regelingen.

kleine Clips

De meest voorkomende vorm van de spiegel montagemateriaal is klein clips die zijn bevestigd aan de muur. Er zijn meestal 4 van deze kleine clips, twee aan de bovenzijde en onderzijde van de spiegel en twee aan de zijkanten houden verzekeren. Dit type hardware minste zichtbaar voor het oog, een mooi alternatief voor volumineuze hardware die de eigenlijke spiegel schaduwen. Toevallig, deze hardware is ook het makkelijkst te installeren.

Deze clips over het algemeen zijn er in twee soorten. De eerste heeft een zelfklevende achterzijde die direct op de wand kan worden geplakt. Zorg ervoor dat deze clips plakken op de juiste plek op uw eerste poging, omdat ze moeilijk te verwijderen en niet goed voor de tweede keer plakken. Het tweede type clip moet worden geschroefd in de wand, wat inhoudt vinden muurbouten en boren in hen de clips goed te beveiligen.

Holding Rods of Frames

De andere grote stuk spiegel montagemateriaal geleverd in de vorm van staven of frames waarin de spiegel kan rusten. Deze verschillen van de minimalistische look van de clips, omdat ze bulk toe te voegen aan de zijkanten van je spiegel, maar zijn geschikt wanneer u de spiegel weer als een kunstwerk in plaats van hangen in de slaapkamer of badkamer voor de functionaliteit. Lijstwerk en zijn ook gemakkelijk bevestigd aan de wand, maar in tegenstelling tot clips, ze meestal voor een grotere foutmarge. Vergeet echter niet tot een niveau te gebruiken bij het installeren van de hardware of je spiegel zal scheef hangen.

Nogmaals, moet u de muur studs aan het frame veilig te vinden. Schroeven of nagelen het frame direct in de gipsplaten van het huis kan de wanden en de spiegel beschadigen als het gewicht van de spiegel overwint de weerstand van de wand.

Het installeren van de spiegel montagemateriaal is niet ingewikkeld. Door het volgen van de algemene richtlijnen bovenstaande zal je spiegel worden bevestigd aan de wand in minder dan een uur.