hoe stokschroeven installeren

Stokschroeven zijn een geweldige manier om een ​​veiligheid reling, tafelpoot, kleine grootboek raad voor trappen, of voor andere projecten waar je moet schroef in hout te installeren, maar hebben een blootgestelde schroef voor de bevestiging. De stokschroef heeft twee zijden die zijn bedekt met draden. Een houten-thread sectie voor het rijden in hout en ander schroefdraad gebied voor machine noten of andere bevestigingsmiddelen. ze te installeren is lastig als je niet wilt dat de draden beschadigen. Hier is een gids om u te helpen stokschroeven eenvoudig installeren zonder ze te beschadigen.

Met behulp van een boor die iets kleiner is dan de diameter van het hout van het stokschroef, boren in het hout een kleine pilot gat. Dit maakt schroeven van de bout in het hout een beetje makkelijker.

Stap 1: Boor gat in hout

Neem twee noten die draad op de machine kant van de bout en draai ze tegen elkaar.

Stap 2: Draad op Nuts

Zodra de twee moeren zijn vastgedraaid op de stokschroef, kunt u deze in het hout te installeren. Plaats de bout over de piloot gat en beginnen te draaien. Gebruik een open steeksleutel en plaats het op de bouten waarmee u aangespannen over de bout. Schroef de bout met de bijgeleverde sleutel. Zodra de bout krap is, verwijder de twee moeren van de machine kant.

Stap 3: Installeer Hanger Bolt