hoe strap scharnieren te installeren op een nieuwe houten hek

Ook wel T-scharnieren, het hoofddoel van de band scharniert om zware dingen zoals hekken en zware deuren houden. Ze zijn verschillend van gewone scharnieren omdat ze een lange flap die het gedeelte wordt vastgeschroefd aan de gate. Hoe korter deel is degene die deze verankert aan de muur of het plafond. Het installeren van deze scharnieren tot zware poorten en deuren is een must om de veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Ten eerste, bepalen waar je zou willen om de riem scharnieren te plaatsen. Ze zijn meestal geplaatst aan de boven en onderste delen van het hek. Bijzonder groot en zwaar poorten kan een derde scharnier in het midden nodig hebben om het gewicht te dragen.

Stap 1: Bepaal Placement

Plaats het hek op de grond met het binnengedeelte van de poort (degene die aan de binnenkant van het huis als het gesloten) naar boven. Plaats de lange flap van het scharnier op de poort en zorg ervoor dat de scharnierpen niet vasthouden aan de gate, zodat zij naar behoren te zwaaien. De plaatsing van de hengsels moet ook aan de zijde van de poort en moet perfect uitgelijnd. Het hebben van de scharnieren nu uitgelijnd zal een verkeerd en gekantelde gate later veroorzaken.

Stap 2: Het uitlijnen van de Scharnier

Met de riem scharnieren uitgelijnd en perfect gepositioneerd op de poort, op te sporen een overzicht van de schroefgaten met een potlood of stift. Verwijder de scharnieren van de poort voor nu en boor gaten op de merken die je hebt gemaakt. Zorg ervoor dat de gaten zijn een beetje kleiner dan de schroeven die met het scharnier kwam. Klik hier voor de riem scharnieren opnieuw en leg ze op de poort en lijn ze met de schroefgaten. Rijd in de schroeven met behulp van uw schroevendraaier. Zorg ervoor dat de scharnieren zijn bevestigd en veilig. Herhaal deze procedure met de andere scharnieren.

Stap 3: Bevestigen van de Scharnier

Breng de poort rechtop en prop het op zodanige wijze dat de zijde waar de scharnieren zijn geplaatst parallel aan de paal of muur waar de deur wordt vastgemaakt. Vraag hulp van een vriend terwijl je dit doet, omdat de poort zeker zwaar zal zijn. Line-up van de kant van de poort naar de post en het draaipunt van het scharnier moet tussen het hek en de post. De kortere flap van de riem scharnier moet ook gaan zitten plat op de paal. Plaats de blokken aan de voet van de poort naar de juiste hoogte waarop de poort moet worden gehecht krijgen. Markeer de schroefgaten in de post waar de scharnieren zal worden gehecht.

Stap 4: Het uitlijnen van de Poort naar de Post

Boor de gaten en de line-up van de poort met de scharnieren om de gaten. Rijd in de schroeven met de schroevendraaier en zorg ervoor dat ze op veilig. Verwijder de blokken van onder de poort en draai het te openen om te testen of uw riem scharnieren zijn in staat de steun van de gate.

Stap 5: Bevestiging van de Poort