hoe te installeren dado zaagbladen op een tafel zag

Het installeren van dado zaagbladen is een eenvoudige taak die je uiteindelijk zal doen als u werkt met een tafel zag. Als je deze baan nog nooit hebt gedaan, deze korte how-to zal u door de stappen.

Voordat u dit project te beginnen, zorg ervoor dat u het dragen van een veiligheidsbril. Zoals bij elke keer dat u bezig bent met machines, koppelt het apparaat van de voeding. Begin met het verwijderen van de insert dat het blad uitsparing bedekt. Verwijder het mes met twee sleutels, een aan elke kant.

Veiligheidsmaatregelen

Met behulp van een kleine staalborstel, schrobben het mes schacht om eventuele vuil te verwijderen, zodat de nieuwe blades flat samen zullen zitten. Installeer de eerste halve inch doorgestoken scharnier blad, gevolgd door de twee verspaanmessen. Plaats het laatste gezamenlijke mes op het einde. Zet de messen in de plaats, plaats dan de Dado insert op de tafel en vastschroeven. Je moet een dado insert te gebruiken, omdat de enkele blade insert is te smal om een ​​Dado mes tegemoet te komen.

Het installeren van de Dado Blades

Hef het mes iets hoger dan de dikte van de multiplex u wilt knippen. Het installeren van een Dado mes maakt uw tafel zag een veel meer veelzijdig instrument in uw winkel.

Instellen van de Blade