hoe te installeren hout schoot gevelbeplating rond een garagedeur

Hout schoot gevelbeplating rond een garagedeur ziet er het beste als het overeenkomt met het opruimen van het huis. Om hout ronde gevelbeplating installeren en verbetering van de algehele uitstraling van uw huis, hier is wat je moet doen.

Draag de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen en een veiligheidsbril. Klik hier voor de materialen en gereedschappen klaar. Schakel de omgeving van onnodige voorwerpen of meubilair. Laat de garagedeur en laat het bezinken op de grond. Koppel de automatische opener om de deur te openen per ongeluk te houden. Strip de muren van alle vuil of vorige wand gevelbeplating.

Stap 1 – Klik hier voor de omgeving Ready

Bedek de muur met goedgekeurde bouw papier. Het deksel worden uitgevlakt over het oppervlak. Solliciteer metalen knipperen rond de garagedeur naar water zal niet in te garanderen. Knip het overtollige papier. Solliciteer dakleer over de studs. Dit zal de locatie markeren evenals bieden afdichting op de nagel schachten tegen vocht.

Stap 2 – Wall Voorbereiding

Markeer de gids vlekken met behulp van een waterpas. Als er een bestaande lap opruimen rond het huis, moet de schoot gevelbeplating rond de garagedeur samenvallen met de bestaande ronde gevelbeplating intervallen. Gebruik een touw om het precieze niveau dat je basis kan krijgen. Maak metingen door hoe groot de blootstelling van de schoot gevelbeplating moet zijn. Deze blootstelling is de breedte van gevelbeplating die wordt gezien aan de buitenkant. Controleer ook of een lap gevelbeplating volle breedte kan rusten op de top van de garagedeur. Van daaruit kunt u instellen hoe veel blootstelling nodig is om het aantal opstelsporen in evenwicht te brengen om het hele gebied te dekken. Na de oprichting van de gebieden waar u wilt uw rondjes opstelsporen te installeren, kunt u tijdelijk gids polen op de gebieden waar u wilt de gevelbeplating te installeren nagel.

Stap 3 – Lay-out en Installatie

Stap 4 – Trimmen

Stap 5 – Afwerking Up

U moet de binnenkant hoeken trimmen om uw schoot opstelsporen er netjes. Aan de binnenkant hoeken trim, knip de hoeken en nagel het goed. Na het trimmen de hoeken, installeert u alle stuwing stukken rond de garagedeur en zorg ervoor dat u betrekking hebben op alle benodigde gebieden. Om de opstelsporen te versterken, moet u een starter strip te installeren aan de onderkant. Zie je dat de starter board waterpas met behulp van de marker pole. Boor de gaten in de schoot gevelbeplating om eventuele scheuren te voorkomen. Drive nagels langs deze gaten. Installeer de daaropvolgende boards, op zoek naar de juiste positie met behulp van de marker pole. Het onderste deel van de bovenste plank moet rusten op de bovenkant van de onderste plank. Gebruik een laddertje naar overhead installaties te bereiken. Gebruik een T-schuine hulpmiddel om op te merken de exacte fit waar de opstelsporen bereikt de dakrand. Snijd de planken voor spijkeren om de exacte fit te krijgen.

Kalefateren vocht-gevoelige gedeelten, zoals side scheuren. Zet opzij elke gebruikte buizen van de breeuwen materialen en gooi ze goed.