hoe te installeren plastic landschap rand: 5 stappen

Plastic landschap rand is een praktische en goedkope methode van het scheiden van uw aangelegde bedden van uw gazon. Dit langdurig divider geeft een voltooide kijken naar de tuin en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd door een doe-het-zelver in de loop van de middag.

Volg deze 5 eenvoudige stappen om plastic rand rond uw aangelegde bedden te installeren om ze te definiëren, en het gras buiten te houden.

Stap 1: Selecteer Gebied

U kunt installeren rand rond een of meer aangelegde bedden, rond bomen of zelfs een gebied in uw gazon die dient als een moestuin.

Stap 2: Graaf een Trench

Om te bepalen hoeveel plastic rand je nodig hebt om te kopen, teken de gewenste ruimte met verf. Meet de gemarkeerde gebied om een ​​schatting van hoeveel rand je nodig hebt om te kopen te krijgen.

Stap 3: Installeer Plastic Landschap Edging

Schaf commerciële goede kwaliteit rand die ten minste 5 inch breed. Houden geen rekening met dun plastic dat niet meer zal duren dan een paar maanden. Uw rand moet sterk genoeg zijn om de natuurlijke elementen te weerstaan ​​en te onderhouden zijn vorm voor de komende jaren. Het is altijd beter om een ​​beetje meer dan nodig te kopen, het bijhouden van de extra veilig voor toekomstig gebruik.

Stap 4: Gebogen Edging

Graaf een geul langs de gemarkeerde lijn door het invoegen van een schop of een geul graven-gereedschap in de bodem met uw voet op de vlakke rand. Graaf zo diep als 4 tot 6 inch tot gras te voorkomen dat kruipt onder je rand.

Stap 5: Water de Edging

Ga door het graven van de sleuf langs het bed om plaats te maken voor het landschap rand. Zorg ervoor dat u de schop heen en weer te schuiven om de bodem van de sleuf los te maken. Verzamel de grond in een kruiwagen, want u hebt het nodig om de rand te versterken met later.

Ontrafel het plastic rand en snijd het bedrag dat u nodig hebt om te passen rond uw afgebakende gebieden. Duw het naar beneden in de sleuf totdat alleen ¼ tot ½ inch is zichtbaar op de grond. Het houden van meer zichtbaar op de top is niet aan te raden, omdat het kan ertoe leiden dat u of iemand anders te struikelen.

Nadat een voet van rand in de grond, vul de lege ruimtes naast de rand van de goot verzamelde grond in de kruiwagen. Dit zorgt ervoor dat de bodem om zich te vestigen in strak en houd de rand stevig op zijn plaats.

Rijd landscaping staken door het plastic en in het gazon horizontaal om de randen stevig op zijn plaats te houden voor bochten rond het landschap bedden.

Zodra uw rand is geïnstalleerd, overzien het gehele gebied voor eventuele gaten en spleten en opvulling met aarde. Laat ze niet, omdat ze de randen kan veroorzaken om los te komen.

Neem een ​​tuinslang en een wandeling langs de rand, water te geven aan beide kanten om de bodem in staat om te settelen stevig.

Uw plastisch Tuinafscheiding is voltooid. Bewaar de resterende rand van rollen in dezelfde richting als toen u het heeft gekocht. Plastic rand heeft in elkaar grijpende stukken die het voordeel van het veranderen van beschadigde bieden zonder het verwijderen van de gehele lengte.