hoe te installeren tong en groef lambrisering deel 3

De laatste stappen in het installeren van messing en groef lambrisering betrekken stapelen van de panelen naast elkaar op een methodische manier. De laatste lambrisering vereist een beetje meer spier om het los te breken in de ruimte toegewezen. Na deze, de afwerking vereist het gebruik van garnituren en mallen om lelijke ruwe randen die kunnen worden weergegeven verbergen. Dan bent u klaar om de lambrisering en de houten, natuurlijk gevoel brengt in uw kamer te genieten! (Dit is deel 3 van een 3-delige serie. Om terug te keren naar deel 2, klik hier.)

Om uw volgende rij materiaal te installeren, plaatst u de “groove” van uw volgende losse plank met de “tong” van de laatste raad u aan de muur zijn bevestigd. Zodra u de tand en groef aansluitingen zijn uitgelijnd, passen de planken samen met de hand. Maar wees voorzichtig als je dit-snapping de volgende raad van bestuur te doen op zijn plaats te hard of te streng onder een hoek kan zijn “groove” te breken of versplinteren veroorzaken. Als je de plank op zijn plaats en het niveau op de muur, herhaal de blinde spijkeren u uitgevoerd op het vorige stuk, via de “tong” van deze laatste plank. Echter, moeten deze planken niet helemaal strak tegen elkaar. In plaats daarvan, laat een zeer, zeer lichte ruimte (ongeveer 1/32 inch tot 1/16 inch) tussen hen. Deze ruimte zal op dezelfde manier werken als de ¼ inch u links op de boven- en onderkant van de planken. Het zal een kussen om de seizoenen uitbreiding van het hout zijn.

Stap 1-installeren van alle daaropvolgende Boards

Hebben van al uw planken op de juiste lengte gesneden, herhaalt u deze stap, het uitlijnen van alle volgende planken ‘messing en groef aansluitingen, plaats ze bij elkaar, en het veiligstellen van hen in plaats met behulp van dezelfde blinde spijkeren techniek. Doe dit totdat je het einde van de muur tegenover van waar u begon te bereiken.

Stap 2-Cutting rond obstakels

Vaak, en vooral als je lambrisering een muur om de volledige hoogte, je zult tegenkomen obstakels zoals lichtschakelaars, stopcontacten, of zelfs ramen of deurposten. Als je zulke dingen tegenkomt, zul je gewoon om wat extra-en zeer nauwkeurige-metingen. Meet vanaf de bovenkant van de hindernis, laten we zeggen een stopcontact, aan de bovenkant van het bord net ernaast. Markeer deze meting precies op de plank u van plan bent om rond in het stopcontact past. Herhaal dit door het meten en markeren van de kant van de uitlaat en de onderkant van de afvoer aan de zijkant en de onderkant van het bord vlak daarnaast. Meet vervolgens de uitlaat zelf. Met behulp van deze metingen, trek de uitlaat als een rechthoek op de achterzijde van de plank wordt u snijden. Nadat u hebt gecontroleerd en gemarkeerd uw metingen, gebruik maken van een puzzel om zorgvuldig uitgesneden een plek voor de uitlaat. Zorg ervoor dat, wederom, te snijden met afgewerkte kant van het bord naar beneden om zo eventuele schade die de zaag zou kunnen leiden tot een minimum te beperken. Dan, eenvoudigweg aansluiten op het bord aan de muur, hetzelfde als je hebt gedaan in stap 1.

Stap 3-Afwerking Installatie

Uw handen en vingers kunnen niet per se in staat zijn om te passen of te krijgen van de juiste hefboom om de laatste plank vastklikken, dus het zal nodig zijn om een ​​pull-bar gebruiken om dat te doen. Zodra dat laatste raad van bestuur is op zijn plaats, is alles wat je moet doen is het installeren van covers-plinten, trim en lijstwerk-to zichtbare nagels te verbergen, en om de gewenste uiteindelijke look te bereiken.