hoe te installeren vergrendeling zwevende houten vloeren

Zwevende houten vloeren kunt u voorzien van een zeer duurzame vloer die is zeer eenvoudig te installeren. Zolang je bereid bent om een ​​beetje werk te doen zijn, is er geen reden dat je niet moet in staat zijn om dit type vloer zelf te installeren. Hier zijn de basis van hoe te installeren vergrendeling zwevende houten vloeren.

Om te bepalen hoeveel houten vloeren u nodig heeft, moet u de kamer eerst te meten. Neem je meetlint en ontvang de twee afmetingen van de ruimte. Vermenigvuldig deze dimensies bij elkaar om de vierkante meters te krijgen. Voeg vervolgens 10 procent naar dat nummer en dit zal u vertellen hoeveel hardhout te kopen.

Stap 1 – Maatregel

U moet dan naar de kamer voor de installatie voor te bereiden. Neem je koevoet en gebruik deze om de plinten of kwart rondje rond de buitenkant van de kamer af te trekken. Neem geen tapijt op de vloer. Als u een ander type harde ondergrond vloeren, moet u in staat om te gaan over de top.

Stap 2 – Bereid

Als je op een betonnen ondervloer, moet u een vochtbarrière te installeren. Als u een houten ondervloer, kunt u deze stap overslaan. De vochtbarrière gaat in rollen die u kunt verspreid over de vloer te komen. U kunt uitrollen deze rollen en dan tape de naden. Run de vochtbarrière van de wand ongeveer 1 tot 2 inch.

Stap 3 – Moisture Barrier

U moet dan hetzelfde doen met de opvulling. Het pad komt in grote rollen ook. Rol ze op de vloer en zorg ervoor dat elk deel van het is bedekt. Tape de naden van het kussen elkaar, zodat er geen openingen.

Stap 4 – Pad

Je gaat te willen om te beginnen met het leggen van een hardhout in een hoek van de kamer. Leg de eerste plank naar beneden op de top van het pad. Plaats een wig tussen de hardhouten plank en de muur aan elke kant. Dit zal voldoende ruimte voor uitzetting en krimp mogelijk wanneer de vloer wordt geplaatst. Neem een ​​ander board en plak het in de voeg aan de smalle kant van het bord tegen de muur. Gebruik een andere wig tussen die raad en de muur. Blijf dit doen totdat je er een verticale rij te gaan door de kamer hebben gemaakt.

Stap 5 – Start Leggen

Wanneer u aan het einde van een rij, ga je nodig hebt om een ​​snede te maken. Neem je meetlint om te bepalen hoe groot van een board dat je nodig hebt. Gebruik je zaag aan de raad op maat gesneden. Plaats het bord op zijn plaats om de rij af te maken.

Stap 6 – Snijplanken

Stap 7 – Volgende Row

Neem het kleine stukje dat meer dan werd links en gebruik deze om de volgende rij te beginnen. U moet die raad recht te plaatsen ten opzichte van de eerste plank van de eerste rij. Gebruik een stootblok en een rubberen hamer aan de raad te boren in het vergrendelingsmechanisme. Blijven verticaal werken in rijen tot de vloer is bedekt.

Als de vloer is bedekt, kunt u de wiggen te verwijderen en zet je plinten weer aan.

Stap 8 – Afronding