hoe te installeren zwevende hardhouten vloeren over beton

Zwevende houten vloeren kunt u voorzien van een eenvoudige installatie en een mooie vloer op hetzelfde moment. De meeste mensen kunnen dit soort hardhouten vloeren, zolang ze bereid zijn om een ​​beetje werk te doen installeren. Hier zijn de basis van hoe de zwevende hardhouten vloeren over beton te installeren.

Voordat u begint met het installeren, ga je wilt naar de kamer te bereiden. Dit betekent dat je nodig hebt om alles uit te maken van de ruimte inclusief meubilair en persoonlijke bezittingen. Als u tapijt, ga je nodig hebt om het te verwijderen. Elk ander type vloer moet wel goed om de hardhouten rechts over de top te zetten zijn.

Stap 1 – Bereid de kamer

Voordat u een betonnen ondervloer kunt installeren over, ga je nodig hebt in een vochtbarrière te zetten. Dit wordt geleverd in een rol die je kunt uitrollen over de vloer. Wanneer u de installatie van een vochtbarrière, wilt u ervoor zorgen dat er geen gaten en dat de gehele vloer is bedekt. Tape de naden van de vochtbarrière elkaar en vervolgens de rand van de vochtbarrière de wand ongeveer twee inches. U zult later betrekking hebben op de vochtbarrière met plinten langs de rand.

Stap 2 – Moisture Barrier

U moet dan aan de pad te installeren. Dit moet ook komen in een grote rol die je kunt uitrollen. Zorg ervoor dat de gehele vloer is bedekt met dit pad. Tape de randen elkaar en vervolgens sneed de overtollige langs de muur.

Stap 3 – Installeer de Pad

Op dit punt, moet je bereid zijn om te beginnen met het leggen van uw zwevende hardhouten vloeren zijn. Start in de hoek van de kamer en leg een van de borden naar beneden op de top van het pad. Plaats een wig aan elke kant van het bord in tussen haar en de muur. Dit is om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte voor uitbreiding later. Plaats dan een ander bord op de smalle kant ervan tegen de muur. Plaats een andere wig tussen die raad en de muur. Schuif de messing en groef van de twee planken aan elkaar. Dan blijven leggen planken in een verticale rij op deze manier en op gezette tijden het plaatsen van wiggen tussen de muur en de planken.

Stap 4 – Start Leggen

Om af een rij, ga je te hebben om een ​​snede te maken. Neem je meetlint en het bepalen van de juiste dimensie voor de raad van bestuur die je nodig hebt. Neem dan je zaag en snijd de raad van bestuur op de juiste maat. Plaats het bord in het gat.

Stap 5 – Het maken van Cuts

Neem het kleine stukje van een bord dat boven werd links van de snede en gebruik deze om uw volgende rij te beginnen. Neem wat lijm en zet het in de groef van de raad van bestuur en schuif deze tegen de eerste rij. Plaats dan een ander board verticaal boven dat één en maak een andere rij. Ga hiermee door totdat de vloer is bedekt.

Stap 6 – Voortzetting

Stap 7 – Afwerking Up

U zult dan moeten alle wiggen van rond de buitenkant van de kamer plinten over de lacunes te verwijderen en te installeren.