hoe te kneden stopverf in de juiste consistentie voor venster reparatie

Als u wilt stopverf gebruiken voor venster reparatie, dan moet je om het te kneden in de juiste consistentie. Wanneer u werkt met stopverf, kan het moeilijk te manipuleren totdat het is de juiste textuur en de stevigheid, maar dit is een essentieel onderdeel van ervoor te zorgen dat het werk doet. Wanneer u het aanbrengen van stopverf in een venster, het heeft een beetje plakkerig, maar niet zo kleverig dat het lijkt meer op een kalefateren te zijn. Om het goed te kneden, moet u eerst uit te werken van de juiste structuur voor uw behoeften, hebben de juiste soort kneden boord om te voorkomen dat het verzamelen van vuil, en dan zal moeten elleboog vet te gebruiken om de klus te klaren.

Als u bezig bent met je raam reparatie, een stopverf die zal vasthouden aan het venster zonder dat het moeilijk schoon te maken van het weg nodig. Je hebt een zeer kleverig stopverf, rond dezelfde consistentie als een zware en droog type van brooddeeg. Je moet kijken naar de aanbevelingen makers aan de kant om precies te weten wat u nodig heeft voor uw eigen home improvement, maar proberen te houden een sticky-but-not-too-kleverige textuur zal u helpen om uw stopverf correct te kneden.

Stap 1 – het vinden van de juiste consistentie

Krijg je een geschikte kneden bord. U zult een die is volkomen vlak en glad, een beetje zoals een marmeren werkblad, of misschien een stukje van het oude glas dat je gewoon vanuit uw raam hebt verwijderd nodig. Dit zal helpen voorkomen dat u van het oppakken van stukken in de stopverf zoals u het kneden, en zal ook geven u een harde ondergrond waarop te drukken uit de stopverf. U kunt nu knippen uw stopverf in kleine stukjes, klaar voor het rollen. Als je een bad van stopverf, neem genoeg om te passen in de ene hand, en plaats deze op het kneden boord. Je moet eerst rol het uit met uw hand.

Stap 2 – Beginnend te kneden

Als je rolt de stopverf rond in je handen, moet u merken dat het zachter en gemakkelijker om mee te werken. Putty kan na verloop van tijd worden verzacht door herhaaldelijk het uitrollen van het materiaal, en zelfs het manipuleren van het in plat en dan ronde vormen. Sta niet toe dat de kit aan te zacht te worden, anders zou het te zacht geworden aan de stok in het raamkozijn.

Stap 3 – het verzachten van de Putty

Nu de stopverf is zacht genoeg om te manipuleren, moet je het omdraaien op het kneden boord totdat het plooibaar wordt. U moet ook het verwijderen van eventuele klontjes en ongewenste bits van de stopverf door kneden het als je gaat. Zodra het is vrij van deze brokken, kunt u gaan naar de stopverf werken in kleine reepjes, belanden over de grootte en de lengte van een potlood. Wanneer dit gebeurt, moet u in staat om de stopverf te duwen in de randen van het raamkozijn.

Stap 4 – Werken de Putty