hoe te ruw te installeren in de leidingen voor een badkamer, deel 3

In deel 1 en 2 van deze reeks ruwe loodgieterswerk uw badkamer renovatie u het project gepland en begon het installeren van armaturen met het bad en douche. In deel 3, kunt u vervolgens verplaatsen naar het toilet en de wastafel. Sinds het sanitair meestal moet worden gedaan in de vorm van aanvoerlijnen en afvalwater leidingen installeren van het toilet en wastafel zijn halverwege voltooid. Nu kunt u beginnen met het uiteindelijke ruwe schietlood te doen en deze armaturen te installeren.

Met de ruwe sanitair reeds gepositioneerd afmeten van 12 inch van de wand naar het midden van de afvoeropening voor het toilet. Beveilig het toilet flens op de ondervloer van de badkamer met een 3-inch gegalvaniseerde schroeven.

Stap 1: Secure Toilet Flens

Sluit de ABC elleboog naar het toilet flens. De ABS elleboog moet 3 centimeter in diameter en hebben een negentig graden.

Stap 2: Sluit Elbow te Flens

Met behulp van een 1¼-inch PVC pijp moet je een vent vinden niet verder dan 5 inches afstand van de flens. Dit zal reizen binnen de afgewerkte muur. Laat ruimte in deze vent voor aansluiting op de ijdelheid en het bad.

Stap 3: Rough in Vent

Met behulp van koperen leidingen, kunt u vervolgens installeren van de koud water toevoer. De leiding moet tot een hoogte van 9¼ inch van de vloer worden gebracht. Er moet een water afgesloten geïnstalleerd en een 3/8 inch compressie fitting voor de flexibele buis naar het toilet te zijn. Ook moet 6 centimeters van het toilet zich bevinden wanneer deze is geïnstalleerd.

Stap 4: Installeer Cold Water Supply

Er zijn twee soorten van putten die u kunt gebruiken in uw badkamer. Een drop-in gootsteen of een voetstuk wastafel. De daling in moet een afvoer die in het midden van de wastafel en gaat tot 18 inch boven de bodem hebben. Gebruik een 1½-inch hub aan te passen aan de 1¼-inch afvoerbuis in de muur.

Stap 5: Construct Drain voor drop-in Sink

Monteer een PVC P-trap en een cleanout onder de afvoerpijp voor het gemak van het reinigen van elke vorm van klompen. Dit moet 1¼-inch afvoerpijp en gaan tussen de afvoerpijp en de wastafel.

Stap 6: Monteer P-Trap en Cleanout

Stap 7: Add Water Supply Lines

Het gebruik van koper aanvoerlijnen van de warme en koude leidingen al in positie, zorg ervoor dat ze midden met de gootsteen kraan en ten minste 21 inch van de vloer. Plaats 3/8 inch klemkoppelingen op de uiteinden aan te sluiten op de kraan handgrepen.

Met een voetstuk zinken je nodig hebt om het afvalwater leiding direct onder de wasbak zelf mee te nemen. Deze ruwe sanitair moeten tot een hoogte van 18½ inches van de vloer komen en gecentreerd met de afvoer van de gootsteen. Vergeet niet om alle van de P-Traps en cleanouts dicht bij de afvoer voor het houden van verborgen in de sokkel te houden.

Watervoorziening buizen worden gebracht van de wand en in een rechte hoek. De leiding moet 18 inches van de vloer en met een 3/8 inch compressie fitting aan het uiteinde. Zorg ervoor dat de muur heeft de nodige ondersteuning voor het houden van de gootsteen overeind na de ruwe sanitair wordt gezorgd.

Stap 8: Installeer Drain op Voetstuk Sink

Stap 9: Installeer Watervoorziening