hoe te vellen lambrisering panelen installeren

Lambrisering panelen zijn gemonteerd op het onderste gedeelte van de binnenwanden van een huis. Ze bieden een creatieve manier om het uiterlijk van de kamer te veranderen. De installatie is eenvoudig, omdat de lambrisering panelen zijn pre-cut, en het is gewoon een kwestie van passen en de vaststelling van hen aan de muur.

Verplaats alle meubels uit de buurt van de muur. Meet de lengte van de muur, om te bepalen hoeveel panelen je nodig hebt. In de meeste gevallen is de hoogte van de panelen is tussen 3 en 5 voeten van de vloer. Als je voelt dat de lambrisering panelen langer zijn dan de hoogte die u wilt, snijd ze op maat met de handzaag. Markeer de muur op de hoogte van uw panelen, en uitbreiding van het merk om een ​​doorlopende lijn van 1 hoek naar de andere te maken, om u te begeleiden in het geval u een aantal panelen korter dan anderen hebben gesneden. Echter, de meeste fabrikanten maken ze de juiste maat, tenzij je een andere kijk uit te brengen.

Stap 1 – Het merken van de Hoogte

Met de lambrisering panelen langs de muur, te controleren op obstakels zoals stopcontacten, spijkers en andere dingen die kunnen interfereren met uw werk. Markeren de panelen op dat gedeelte zorgvuldig, omdat je ze zal snijden mogelijk te maken voor de aansluitingen. Gebruik een potlood om detail de secties.

Stap 2 – Wissen van de Muur

Plaats 1 paneel aan de andere kant van de muur. Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat het paneel is recht en vlak, want als je rotzooi op, de rest van de panelen schuin. De compressor en schiethamer zal van pas komen in dit stadium, zoals u het paneel in de muur spijkeren. Onder de ramen, knip de stukken die zich uitstrekte langs de vensterbank, waardoor er voldoende ruimte op de top voor de stoel gieten. Monteer de stijlen op de hoeken van de muren als je gaat. Stiles zijn dikke stukken hout die het frame vormen, en helpen overgang van wand 1 naar de volgende. Vergeet niet om uit te snijden de secties van de panelen die op de top van de bussen en andere verbindingen liggen. Plaats ze op de werktafel en dus gesneden, alvorens ze te installeren op de muur.

Stap 3 – Vaststelling van de Lambrisering Panels

Dit voorkomt dat de ruggen van stoelen of andere meubels uit de verf baan te vernietigen. Het houdt ook de panelen op zijn plaats. Plaats het op de muur boven de lambrisering panelen, en de lengte tegen die van de muur op te meten. Markeren de uiteinden, zodat u de randen afgesneden. Plaats het op de werktafel, en bij een hoek van 45 graden aan beide kanten snijden. Plaats het tegen de muur, en het gebruik van de waterpas om ervoor te zorgen dat het recht. Fix op zijn plaats, te beginnen met de spijkers op 1 end, en verhuizen naar de andere kant. Doe hetzelfde aan de andere stoel lijstwerk. Met de tegengestelde hoeken aan de uiteinden, zullen ze perfect passen in.

Stap 4 – Bevestig de voorzitter Molding

Als alle randen zijn perfect en de stoel lijsten op hun plaats zitten, verf over de lambrisering panelen indien nodig.

Stap 5 – Het schilderen van de Surface