hoe terrazzo vloertegels installeren

Een terrazzo vloer zorgt voor een unieke look die ongeƫvenaard is met een ander type vloer. Hoewel dit type vloer gewoonlijk geassocieerd met een site-afgewerkte massief stuk vloerbedekking, komt het steeds vaker in tegels vandaag. Volg de onderstaande om effectief te installeren terrazzo vloertegels de eenvoudige stappen.

Stap 1 – Maatregel

Begin met het meten van de lengte van de kamer en vermenigvuldigen met de breedte om de exacte vierkante meters van de ruimte te krijgen. Voeg vervolgens 10 procent tot dat cijfer, zodat je genoeg tegel voor afval krijgt.

Stap 2 – Bereid the Floor

Als u de installatie op betonnen ondervloer, kunt u de tegel direct hechten aan het. Als u een houten ondervloer, moet je eerste concrete raad te installeren. Zet thinset onder het beton bord als je het naar beneden. Bevestig vervolgens het beton bord door spijkeren het of vast te schroeven naar beneden in de ondervloer.

Stap 3 – Startpunt

Je moet beginnen met het leggen van de tegel in het midden van de kamer, zodat het zal worden gecentreerd. Om te bepalen waar te beginnen, moet u een krijtstreep over het midden punt van de ruimte in beide richtingen te breken. Als je begint met het leggen, te beginnen in de hoek van het kruispunt en uit te werken.

Stap 4 – Het leggen van de Terrazzo Tile

U bent nu klaar om te beginnen met het installeren van de terrazzo tegel. Gebruik je troffel om enkele van de thinset van toepassing zijn op de vloer. Lay-out ongeveer drie of vier vierkante voet van de thinset tegelijk. Zorg ervoor dat het vlak en glad op het oppervlak van de vloer. Druk vervolgens op een van de terrazzotegels naar beneden in de thinset op de kruising van de krijtlijnen.

Plaats tegel afstandhouders op de hoeken van de eerste tegel. Plaats dan een andere terrazzo tegel direct tegen de afstandhouders van de eerste tegel. Zet tegel spacers rond de hoeken van de tweede tegel. Blijven leggen van tegels op deze manier tot je aan de muur.

Stap 5 – Het snijden van de Terrazzo Tile

Zodra u aan de kant van de kamer, moet u de terrazzo tegel te snijden, zodat het past in het gat. Gebruik je meetlint om de juiste grootte die je nodig hebt te meten. Plaats de tegel op je natte zaag en snijd het aan de juiste maat. Dan kunt u deze bezuiniging stuk te nemen en zet het in de opening.

Stap 6 – Voegen

Nadat u hebben toegelaten dat de thinset op te zetten ‘s nachts, moet u in staat om de vloer grout. Je moet de specie van toepassing zijn op de specie gewrichten met een grout vlotter. Vul de specie gewrichten met de specie. Dan moet je een natte spons te gebruiken om vegen van de tegels en de specie gewrichten. Dit zal glad uit de gewrichten en u helpen om de specie te verwijderen off van de toppen van de tegels.