hoe thermische beglazing te installeren

Het installeren van thermische beglazing is een snel, doe het zelf-project. Deze job vereist niet veel materialen en het ook niet veel tijd om de taak te voltooien vereisen. Thermische beglazing voegen veel karakter tot het uiterlijk van het venster en zijn ook zeer functioneel. Lees verder om erachter te komen hoe de thermische beglazing te installeren.

Het installeren van thermische beglazing kan goed worden gedaan binnen een uur. U moet alle veiligheids- maatregelen te nemen terwijl het doen van deze baan. Draag uw werk handschoenen en bedek uw neus en mond met een masker.

Stap 1 – Veiligheidsmaatregelen

Prep uw werkgebied. Als je gordijnen opknoping hebt, neem ze uit. Zorg ervoor dat de werkruimte vrij is van rommel.

Stap 2 – Prep Werk

Wat je nu moet ervoor zorgen dat het raam wordt ontdoen van alle stof of vuil. Gebruik een glasreinigingsmiddel dat een ammoniak uitvalbasis. Gebruik een schone doek om het venster te vegen. Zorg ervoor dat het doek is niet pluizende.

Stap 3 – Clean

Nadat u het oppervlak reinigen, inspecteren het raam. Er mag geen sprake zijn van tekenen van stof of vuil. In het geval u gedroogde druppels verf schrapen ze af.

Stap 4 – Controleer

Voer een proef rond met de thermische beglazing. Plaats ze in de opening door het schuiven van de thermische beglazing in de juiste positie. Zorg ervoor dat de pasvorm is strak.

Stap 5 – Trial

Controleer de pasvorm. Als u vindt dat de thermische beglazing niet passen recht dan moet je om kleine aanpassingen te maken. De aanpassingen zullen helpen de ramen om een ​​goede pasvorm te bereiken.

Stap 6 – Controleer de Fit

Stap 7 – Aanpassingen

Als de opening blijkt te klein te zijn dan zult u moeten schuren. Schuren zal meer ruimte te creëren voor de nieuwe ramen. In het geval van hout dorpels gebruik maken van een handschaaf. Scheer weg het bos om de opening te verbreden.

Bepaal of het handmatig geïnduceerde opening juist is. Schuif de thermische ruit in de juiste positie. Als de juiste pasvorm is vervolgens het raam en zet het opzij en ga naar de volgende stap. Als je niet zal moeten blijven schuren en het aanpassen van de opening, zoals vereist.

Solliciteer siliconenkit aan de binnenkant rand van de oude venster. Zorg ervoor dat de kit is van goede kwaliteit. Heeft een overmatige hoeveelheid kalefateren niet van toepassing.

Plaats de thermische beglazing voor de laatste keer. Til de ramen en schuif ze in de juiste positie. Zorg ervoor dat u het frame te schuiven in een rechtopstaande positie.

Neem de flens en spijker ze aan de zijkanten van de oude venster. Controleren of het venster openen en sluiten soepel.

Stap 8 – Controleer opnieuw

Stap 9 – Caulk

Stap 10 – Plaats

Om de nagelen op het raam masker gebruikt een houten bekleding op. Inspecteer de omgeving. De verf kan uit zijn gekomen tijdens het schuren of u misschien een oneffen oppervlak. Zorg ervoor dat je aanraken van het gebied met verf.

Stap 11 – Secure

Stap 12 – Final Step