hoe travertin straatstenen op beton te installeren

Travertin straatstenen geven elke huiseigenaar de mogelijkheid om zelf een patio, trottoir of oprit die eruit ziet alsof het uit een kathedraal hadden gelijk. Travertin straatstenen waarde kan toevoegen aan het huis van zijn esthetisch. Als u een betonnen terras, voetpad, oprit of wanden, kan je ze veel beter uitzien met travertin straatstenen. Het installeren van travertin straatstenen op de top van beton bespaart u geld terwijl het verhogen van de waarde. Het volgende artikel zal u tonen hoe.

Het laatste wat je wilt is om vuil en ander puin verzegeld in mortel hebben. Het zal niet zichtbaar, maar het kan de travertin straatstenen niet goed ingesteld. Wegvagen stof die kunnen worden op het oppervlak van het beton. Meng een paar druppels van zeep in het water reservoir van een hogedrukreiniger en dan spuit beneden het beton. Spoel het reservoir, vul het met schoon water en spoel beneden het beton. Laat het beton aan de lucht drogen. Als dit in het huis, kunt u een luchtontvochtiger gebruiken om het droogproces te versnellen.

Stap 1 – Maak de Concrete

Met het beton droog is, kunt u beginnen met het aanbrengen van de mortel aan het beton. Aangezien zowel beton en mortel zijn poreus, zullen ze aan elkaar te hechten. Installeer het mengen van gehechtheid aan de boor en met behulp van de instructies met de mortel, meng het in de emmer. U kunt ook mortel die al wordt gemengd kopen. Begin altijd aan de binnenkant hoeken van het project. Breng de mortel aan het beton met behulp van de troffel en vrijgevig met het bedrag dat u gebruikt. Werken in kleine delen, zodat u niet de mortel veel tijd om het droogproces te beginnen geef. Gebruik de troffel om de mortel verspreid over het beton en om het enkele textuur.

Stap 2 – Breng Mortel

Zodra de mortel naar buiten is verspreid over het beton, kunt u beginnen met het leggen van de straatstenen. Plaats de klinkers in de hoek, eerste zorg ervoor dat ze strak tegen de muur. Als het doen van een oprit of trottoir, voeg dan extra mortier aan de buitenkant te compenseren voor de verspreiding van de mortel. Zodra de bestrating is op zijn plaats, druk naar beneden op terwijl wiebelen het van links naar rechts. Dit helpt ook uit te spreiden de mortel als waardoor het hechten aan de travertin straatstenen. Plaats de volgende betonmolen, stoten het op tegen de laatste. Blijven toevoegen mortel en straatstenen op deze manier totdat ze allemaal zijn geplaatst.

Stap 3 – Plaats Travertijn straatstenen

Als u het plaatsen van de straatstenen, zult u merken mortel wordt verdreven door de naden. Gebruik de troffel om dit overtollige mortel te verwijderen en plaats het terug in de emmer voor later gebruik. De mortel moet uitharden ten minste een volledige dag voor worden gelopen. Het zal minstens een week voordat de mortel volledig uitgehard.

Stap 4 – Clean Up