hoe trim installeren rond een garagedeur opening

Of de afwerking rond uw garagedeur opening is oud en u wilt vervangen of u wilt installeren trimmen rond een gloednieuwe garagedeur, kan het werk erg makkelijk zo lang als je een paar uur van de tijd en de juiste tools .

Als u momenteel versiering rond uw garagedeur, moet u voordat u de nieuwe bekleding te verwijderen. Voordat nieuwsgierige het uit, zorg ervoor dat u de garagedeur helemaal te openen, zodat je niet per ongeluk beschadigen tijdens het verwijderen van de oude trim.

Stap 1 – Verwijder oude Trim

Verwijder de bekleding uit de deurpost zorgvuldig met behulp van een koevoet of een platte schroevendraaier, afhankelijk van de grootte van de trim u wilt verwijderen. Zorg ervoor dat alle nagels, hetzij worden verwijderd door ze uit te trekken met de trim of het gebruik van de tanden van een hamer om ze te verwijderen.

Stap 2 – Cut Your Trim Grootte

Zodra alles is verwijderd, zal u wilt schuren het gebied om te controleren of het glad is voor de nieuwe trim. Als u wilt, kunt u een schuurmachine gebruiken om dit proces een beetje sneller te maken. Zorg ervoor dat het gebied glad is voordat u verder op.

Stap 3 – Plaats de tochtstrips en Trim boven de garage

Zodra alle bekleding is verwijderd, kunt u uw garagedeur te sluiten. Meet vervolgens de grootte van uw garage deur opening met een meetlint en schrijf je de grootte. U moet zowel de hoogte en de breedte van de garagedeur te meten. Dit zal bepalen hoe lang uw bekleding zal moeten worden. Gebruik een hack zaag om de trim aan de lengte die u nodig hebt gesneden. Als u toevoegt stuwing naar andere delen van de deur, snijd die stukken uit ook.

Stap 4 – Plaats tochtstrips en Trim aan de zijkanten van de Garage

Vraag een vriend om u te helpen de trim boven de garage te plaatsen. Voordat u de trim te tillen, plaatst elke tochtstrips je zou willen hebben in de buurt van of achter de trim naar de locatie die u wenst. Dit zal voorkomen dat u problemen later te installeren.

Til de trim naar de gewenste locatie en de hamer in nagels afwerking om het op zijn plaats te houden. Controleer de nagels ongeveer een voet uit elkaar om de beste resultaten.

Op dezelfde manier waarop je de trim geplaatst op boven de garage, zorg ervoor dat je alle weersomstandigheden plaats strippen u voor het eerst wenst en vervolgens vaststellen van de trim, hameren nagels in elke voet om het te houden op zijn plaats. Doe de ene kant in een tijd en iemand houd de bekleding terwijl u werkt om het recht en stevig te houden.

Zodra u klaar bent met het toevoegen van de trim, kunt u overwegen om een ​​kitpistool om eventuele openingen of gebieden die u gemist om te helpen voorkomen dat water schade aan uw versiering of items in uw garage te krijgen.