hoe u aangepaste motor uitlaatpijpen installeren

Wanneer een fiets enthousiastelingen verder zijn motorfiets past, een aangepaste motorfiets uitlaat is de meest voorkomende dit om de oude motorfiets uitlaat vervangen. Aangepaste motorfiets uitlaat niet alleen klasse een motoren kijken, maar je kunt ook kiezen voor het type geluid dat u wilt dat uw uitlaat te maken om het classier te maken. Het grootste deel van de voorraad uitlaten die komen met motorfietsen zijn te groot of klinkt als lege blikjes. Sommige motorfiets uitlaten zijn prima als de enige kant vermoeien, maar ze hebben de neiging om warm heel snel waardoor het ongemakkelijk voor de rijder plus het geluid het maakt ook niet goed.

Neem uw nieuwe aangepaste uitlaat en proberen om vooraf in te zetten op je fiets voorafgaand aan de installatie om ervoor te zorgen dat het zal perfect passen rond alle andere delen van de motorfiets. Zorg ervoor dat wanneer u kiest voor een locatie voor uw nieuwe uitlaat die je niet blokkeren van de olie pan of andere cruciale onderdelen die moet toegankelijk blijven. Ook wordt voorgesteld om rond de koppeling van uw motorfiets te passen. Maar het belangrijkste is ervoor te zorgen dat wanneer u uw aangepaste motor uitlaat te installeren dat u in staat om comfortabel te rijden zal zijn.

Stap 1 – Breng de Uitlaat

Controleer of er voldoende ruimte uit andere delen van de motorfiets. Onder de stoel uitlaten afgeven te veel warmte, dus laat de uitlaat druk de zitting frame of zijn zeer dicht bij de banden of de kabelboom.

Stap 2 – Controleer Clearance

Gebruik je sleutel om de bouten die verbinding en stelt de uitlaatgassen van de motor los. Zorg ervoor dat u de juiste formaat sleutel te gebruiken en niet om deze te strippen, want zodra deze bouten worden gestript dan zullen ze een probleem te strippen in de toekomst. Laat iemand steunen de uitlaat terwijl u het verwijderen van uw oude uitlaat. U kan dit worden vervangen door een nieuwe, maar het zou goed zijn om deze oude uitlaat voor het geval je nodig hebt om het terug in de toekomst te zetten te houden.

Stap 3 – Draai de Bouten

Maak de geluiddemper en zijn componenten plus alle andere bijkomende beugels. Zodra de geluiddemper is, betekent dit het meeste gewicht indien reeds van de leidingen. U kunt nu werken aan het hoofd pijpen en krijgen ze af ook. Gebruik smeermiddel aan op de uitlaat uitstappen als het moeilijk te verwijderen.

Stap 4 – Haal de Componenten

Maak de kop leidingen en vervolgens de oude uitlaat pakking. Inspecteren op eventuele gebreken, inkepingen en andere problemen te repareren op de velg nu dat de leidingen zijn uitgeschakeld, omdat zodra je er weer alles op zijn plaats zal het moeilijk zijn om terug naar deze gaan.

Stap 5 – Maak de Pipes

Bestudeer de installatie schema van uw nieuwe uitlaat en de lay-out van alle gehechtheid delen waar je ze kon zien. Een overzichtelijk werktafel is de beste manier om ze met veel verlichting. Grootte van de onderdelen op je frame en dan past de uitlaatpijpen op je motor om de pasvorm te testen.

Stap 6 – Volg de Diagram

Stap 7 – Plaats de pakkingen

Voorzichtig terug te zetten en schuif de pakkingen en het hoofd buizen op hun plaats en met de hand vast. Voorzichtig terug te zetten en schuif de geluiddemper op zijn plaats. Eenmaal op zijn plaats, te beginnen aanscherping van alle andere gehechtheid aan de uitlaat. U kunt nu draai de bouten hoofd naar het deel van de fiets veilig te stellen.