hoe u uw krimptang isoleren

Krimptang zijn nuttig weinig gadgets gebruikt om geïsoleerde en niet-geïsoleerde connectoren krimp. Ze worden ook gebruikt voor lassen en draad gewrichten. De krimptang zijn zeer nuttig voor iemand te doen bedrading in het huis, op apparaten, auto’s, boten en andere toepassingen. Deze tangen worden ook gebruikt om ringen of adereindhuls krimp.

De krimptang moeten worden geïsoleerd, omdat het je beschermt tegen elektrische schokken, wat zeer vaak voorkomt bij degenen die werken aan de bedrading. Dus om dat te voorkomen, de stroom altijd uitgeschakeld. En je moet worden opgeleid op wat je doet. Het is ook een goed idee om een ​​veiligheidsbril en andere beschermende kleding nodig te dragen. Krimptang worden vaak gebruikt door elektriciens. Ze kunnen variëren in prijs aanzienlijk, ze kunnen variëren van $ 20 tot $ 200.

Stap 1 – Hebben Pliers Ready

Veeg eventueel vet van de tang om het voor te bereiden op de komende stappen.

Stap 2 – Zwart Elektrische Tape

Wikkel de grepen stevig met de zwarte tape, zwarte tape wordt gebruikt als isolator. Het werkt op dezelfde manier als de kaascoating werkt op de handvatten te grijpen de krimptang. Zet ten minste 3 lagen, om alle blootgestelde metaal bedekken. Dit is een zeer eenvoudige, snelle en goedkope manier om uw krimptang isoleren.

Stap 3 – Krant en Lijm

Als de handgrepen van uw krimptang hebben afgescheurd of versleten raken met de leeftijd en u wilt vervangen of te repareren misvormde handgrepen, het verpakken ze met plastic elektrische tape zou de vorm van de grip die u wilt krijgen. In dit geval, maak jezelf wat mix van lijm en water en een aantal oude kranten. Plaats de strips van oude kranten in de lijm mengsel en geniet. Werk vocht in de krant totdat het tijd teveel en plaats klonten in gaten van krimptang. Wanneer de gewenste vorm is bereikt take strips van kranten en wikkel ze rond het handvat voor een gladde afwerking. Na het drogen, wikkel opnieuw met zwarte elektrische tape goed vastzitten.

Stap 4 – Hout

Als je gaat voor de vervanging van de handgrepen in zijn geheel, ga naar je hobby winkel en koop 2 houten handvatten die zal worden geboord in uw krimptang. Een boor overeenkomt met de grootte van draadmetaal wanneer de handgrepen gebruiken. Boor bijpassende gaten in je 2 handgrepen. Solliciteer permanente lijm over metalen staaf van krimptang en schroef in gat. Verf de houten stelen dan met keramische verf voor isolatie. Verf over een tweede keer voor een dikke laag van bescherming.

Stap 5 – epoxyhars

Epoxy hars een verharder die zorgvuldig moeten worden. Mengen epoxyhars met water om de consistentie van de dikte van een handvat. Plaats de brokken in de gaten van de handgreep die zijn versleten. Glad over en laten drogen. Overschilderen met verdunde epoxyhars verf of keramiek verf voor isolatie.