hoe u uw nieuwe hond omheining te installeren

Als u uw hond om de run van de rug of lettertype werf wenst, moet u aanschaffen en installeren van een hond hek. Een hond omheining is geweldig om andere mensen uit de buurt van uw hond en het zorgt ervoor dat uw hond niet alleen afdwalen en gewond raken door auto’s, mensen of andere elementen. Voor het installeren van een hond hek volgt u deze eenvoudige aanwijzingen.

Stap 1 – Meet Your Dog

Als uw hond vol is gegroeid, neem een ​​meetlint en meten zijn of haar lengte. Als de hond niet volledig is verbouwd, schatten Volgroeide maat van de hond. Vermenigvuldig dit getal met drie. Dit is de minimale aanbevolen hoogte voor uw hond hek. Als u een hond die veren voor de benen heeft, kunt u de hoogte van het hek te verhogen om hun skillset tegemoet te zorgen dat ze niet te starten over de top van het hek als het eenmaal is geïnstalleerd.

Stap 2 – Meet de verticale Open Secties

Meet de grootte van het hoofd van uw hond en ga dan meten hoe groot een opening van het materiaal voor de hond omheining toelaat. Zorg ervoor dat de verticale open profielen zijn niet zo breed als het hoofd van uw hond, omdat je niet wilt dat ze vast komen te zitten tussen de twee gebieden van het hek.

Stap 3 – Overzicht van uw Lijn van de Omheining

Met behulp van een krijtlijn of het gebruik van verf, lay-out van het ontwerp voor uw omheinde gebied. Maak een “X” elke plaats waar u van plan bent om een ​​bericht toe te voegen. Het is aan te bevelen je berichten toe te voegen op elke 6-inch interval voor de stabiliteit.

Stap 4 – Dig de gaten en vul ze

Met behulp van een posthole graver, maken gaten voor uw hond hek. Als je in een gebied dat de vorst krijgt, zorg ervoor dat je graaft je gaten ten minste 1 voet onder de vorst lijn. Dit zal de levensduur van uw afrastering te breiden en te voorkomen dat die boven de grond. Centreer een post in het midden van het gat en vul het gat met quick-set betonmengsel. Laat je berichten in te stellen voor ten minste 24 uur, langer, als u zich in een vochtige omgeving.

Stap 5 – Bevestig uw Dog Fence

Bij gebruik van een gaas, de uitrol van uw hond hek en bevestig deze aan de berichten. Bij gebruik van geprefabriceerde houten latten, hechten aan de berichten met behulp van spijkers, schroeven.

Stap 6 – Voeg uw Gate

Voeg als laatste de gate op de gewenste plaats door aan een zijde van de poort naar een van de berichten.

Stap 7 – Bewaak uw Hond

Tijdens de eerste paar weken, kijk hoe je hond reageert op de ruimte die door uw hond hek. Controleer of de hond omheining is stevig bevestigd en controleren om ervoor te zorgen dat de hond kan veilig in de locatie worden gehandhaafd.