hoe vinyl dek covering installeren

Een vinyl deck bekleding wordt gebruikt als dekmantel en oude dek dat is nog steeds stabiel, maar ziet er oud of beschadigd. Het is een minder dure manier om de blik van uw dek bij te werken, zonder vervanging van de gehele structuur. Vinyl is een zeer duurzaam materiaal dat een lange tijd zal duren als de vinyl dek bekleding goed is geïnstalleerd. Het maakt niet rot of roest en het vereist een minimum aan onderhoud.

Het is belangrijk dat u uw dek schoon te maken voordat u de vinyl dek bekleding. Je moet weg te vegen het vuil en stof en dan gebruik maken van een scrub borstel en dek schoner om ervoor te zorgen dat het oppervlak volledig schoon is. Laat het dek volledig drogen voordat u de vinyl dek. Je moet voorzichtig zijn als je met behulp van een hogedrukreiniger, omdat het oppervlak van het dek kan verpesten als het te krachtig.

Stap 1: Clean Bestaande Deck

Gebruik schuurpapier om zand naar beneden alle gebieden die het vinyl kan verpesten nadat deze is vastgelegd. Als onderdelen en stukken van het dek zijn geruïneerd of rotten, kunt u de planken vervangen voordat u het vinyl dek bekleding toe te voegen. Verwijder eventuele spijkers of schroeven die stok uit het dek als u denkt dat ze konden de vinyl bekleding beschadigen. Meet uw dek om te weten hoeveel materiaal je nodig hebt om het gehele gebied van het dek te bedekken als u naar uw hardware winkel.

Stap 2: Bevestig de Edging

U moet de randen van uw terras te meten. Meet zowel de hoeken en de rand van het dek dat uw huis voldoet. Gebruik gegalvaniseerde schroeven om de rand te bevestigen. U zult twee verschillende soorten randen, rechte randen en randen nodig heeft voor de hoeken van de omtrek van het dek.

Stap 3: Installeer de planken

Voor de vinyl dek aan het werk om zijn volle potentieel, moet u het vinyl dek planken aan de bestaande dek te bevestigen door ze loodrecht. Meet de vinyl planken zorgvuldig voordat ze te installeren. Schuif de vinyl dek planken onder de rand en zet de planken met verzinkte schroeven. Gebruik een rubberen hamer om pond vinyl nagel dekt in de nagel gaten.

Stap 4: Installeer Fascia Board

Fascia board wordt gebruikt om de omtrek van het vinyl dekbekleding dichten. Sluit de frieslijst en randen met siliconenkit. Installeer een fascia board plank zodat het overeenkomt met de onderkant van de fascia. Net als voorheen, gebruik gegalvaniseerde nagels en vinyl cover strips op de nagel hoofden dekken. Gebruik siliconenkit aan de uiteinden en eventuele hoekstukken u toevoegt verzegelen.