hoe vinyl dubbele beglazing te installeren

Het vervangen van uw huidige ramen met vinyl dubbele beglazing kunt u geld besparen op de elektriciteitsrekening op de lange termijn. U zult merken dat de toegevoegde ruit zal helpen om koude lucht buiten en warme lucht binnen in de winter, en het tegenovergestelde in de zomer. Je zal ook te lijden lagere hoeveelheden lucht verlies door het glas zelf tijdens de koude maanden. Ze zullen een beetje meer kosten dan je enkele beglazing deed. Echter, zult u het goed te maken in energiebesparing voor vele jaren te komen. Er wordt gesuggereerd dat iedereen nog steeds met behulp van enkele ruit serieus moet overwegen over te schakelen types ramen en op te slaan sommige van uw hard verdiende geld.

Ten eerste, wil je de oude ramen te verwijderen door unclasping de clips op de bovenste links en rechts van de vensterbank. Zodra deze twee clips worden ingetrokken, moet het raam gemakkelijk worden getrokken uit de top en rust in jouw handen. U kunt dan unclasp de twee onderste connectors die het raam in, en het gehele venster zaak moet komen. Je bent nu bijna klaar om uw vinyl dubbele beglazing te installeren.

Stap 1 – Verwijder de oude Ruiten

Voordat u uw nieuwe vinyl dubbele beglazing te installeren, controleer alle tochtstrips aan de boven- en onderkant van het venster verhelpen voor breuken of scheuren. Als u iemand die in een slechte conditie te vinden, neem ze uit en ze te vervangen door nieuw materiaal. Als er geen in het papier laten beginnen, plaats een enkele strook in het midden waar de bovenste en onderste vensters vallen om in afdichting van de ramen beter. De strips zou moeten lopen van links naar rechts in het midden van het venster sectie die flush zal worden geduwd tegen de vensterbank in gesloten toestand. Dit zal een extra zegel toe te voegen aan uw ramen en de hoeveelheid lucht verloren rond scheuren in het frame te verlagen.

Stap 2 – Vervang Broken weer strippen

Bevestig de onderkant van de vinyl dubbele beglazing om de track, en duw het dan gewoon op zijn plaats. Het moet vergrendelen zonder veel inspanning en vrij bewegen op en neer de rails. U kunt deze sporen schoon te maken, met behulp van uw glazenwasser en vodden, die alle opbouw dat het vrije verkeer kan onderbreken moet voorkomen. Voor moeilijk om dingen te bereiken, zoals pluisjes of stof konijntjes, dan kunt u ook perslucht gebruiken om het afval uit de baan te blazen. Opruimen alle afvalstoffen en andere deeltjes uit uw werkgebied.

Stap 3 – Installeer de nieuwe Windows

Zorg ervoor dat u al uw vinyl dubbele beglazing te testen als ze eenmaal zijn geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat ze goed en foutloos of aarzeling van welke aard functioneren. Als je vind onderbrekingen in de ramen beweging, dubbel te controleren om ervoor te zorgen dat het goed is opgesloten in de tracks. Alle vier de klemmen moeten op hun plaats te worden vastgezet op elk venster behuizing voor hen goed te laten werken.

Stap 4 – Test de Tracks