hoe vinyl garagedeuren te installeren

Veel huiseigenaren kiezen vandaag vinyl garagedeuren wanneer ze de bouw van een nieuwe garage of het vervangen van een oude deur. Vinyl garagedeuren duurzaam zijn en over het algemeen worden geleverd met een levenslange garantie dat uw investering beschermt. Meestal duurder dan gewone garagedeuren, zult u een groot verschil in het onderhoud, langdurige vermogen, en het uiterlijk van de nieuwe vinyl garagedeuren zien. ze te installeren, zoals elke andere garagedeur, is een uitdagend project. en vraagt ​​aandacht voor details en goede metingen. Vinyl deuren zijn veel lichter dan andere garagedeuren, maar zijn lang en vereist ook de hulp van een vriend.

Het eerste profieldeel vinyl garagedeuren is het belangrijkste onderdeel van de installatie. Installeer de tochtstrip aan de onderzijde van het stuk en leg het in de garagedeur opening. Met de sectie op zijn plaats, direct tegen de jam, zorg ervoor dat het in het midden en er is ten minste 1 inch overlap aan elke kant van de deurstijl. Rij spijkers in elke kant om tijdelijk zijn plaats te houden.

Stap 1 – Plaats Eerste sectionele Piece in Garage Door Opening

Zodra de eerste sectie is ingesteld op zijn plaats kunt u vervolgens de montage van de railing systeem dat de secties zullen rollen op wanneer zij worden geopend of gesloten. Aangezien de meeste van de fabrikanten hebben lichte variaties op hoe hun rails zijn gemonteerd, moet u hun aanwijzingen te lezen.

Stap 2 – Monteer Railings

Nadat u klaar bent met het samenstellen van de stukken van de rail montage kunt u vervolgens schuif hem op de eerste sectionele stuk. Breng een roller op het scharnierende deel aan de bovenzijde van de sectie. Met dat volledige, schuif de verticale rail op de rol, totdat het rust op de vloer. Doe hetzelfde met de andere kant.

Stap 3 – Slide Railing in eerste rol

Met het eerste deel op zijn plaats en op de rail kan dan beginnen elk gedeelte boven die laag. Installeer de rollers op elke vinyl sectie en schuif op de reling systeem. Bevestig de scharnieren van het bovenste gedeelte van de deur eronder een voortdurende deur voltooien. Controleer op niveau en schietlood na elke nieuwe sectie.

Stap 4 – Installeer Elke Sectional Piece

Zodra de vinyl garagedeuren secties zijn in de plaats, kunt u vervolgens veilig de kant hekwerk aan de wand van de garage. Gebruik een boor met een schroefdop, een dopsleutel of licht effect pistool om de klus te klaren.

Stap 5 – Secure zijreling

Plaats de gebogen rail over de verticale reling en bout samen. Met deze in de plaats, bevestig de bovenste balustrade aan de gebogen sectie. U kunt deze top deel te rusten op een ladder om te voorkomen dat bukken.

Stap 6 – Installeer gebogen en Top Rail Sectie

Stap 7 – Veilig Railing

Terwijl het bovenste deel van de garagedeur niveau, installeer de spoorbreedte hanger. U kan nodig zijn om deze te snijden met een ijzerzaag als het naar beneden hangt te ver. Gewoon bout op het dak van uw garage en grendel de rail naar de hanger. Doe hetzelfde met de voorwaartse rail hanger. Herhaal aan de andere kant.