hoe vinyl tegellijm installeren

Er zijn honderden ontwerpen en kleuren om uit te kiezen bij het installeren van vinyl tegellijm. Hieronder vindt u de instructies voor het zelfklevende kleverige tegels te installeren. Als u met behulp van droge lijm tegels, zal de richtingen verschillend zijn.

Als u het vervangen van de vloer in een kamer, de muren zal meestal al worden ingericht, zodat u een kleurenschema om door te gaan. Zorg ervoor dat u de oude vloer schoon en verwijder alle oneven plaatsen. De grootste fout die mensen maken is niet goed de vloer schoonmaken voordat u de nieuwe vloer.

Stap 1 – Algemene Voorbereiding

Er zijn veel verschillende soorten tegels en zelfklevende tegel vereist meer dan vloerbewerking vel tegels. Zelfklevende tegels hebben op een schone vlakke ondergrond te plaatsen. Zorg ervoor om te beginnen in het midden van de vloer voor een meer gelijkmatige finish. Houdt u er rekening mee dat er in vergelijking met blad vinyl, tegels die zelfklevende vereisen veel meer grond voorbereiding voor het installeren zijn. Zij hebben behoefte aan een vlakke vloer en moeten worden gespreid, zodat zij geen rechte naad over de vloer te hebben.

Stap 2 – Extra Waarschuwingen vóór de installatie

Maatregel van muur tot muur, het creëren van een middelpunt. Middelpunten kan worden gevonden met behulp krijtlijnen of hardlopen touw van de ene balk naar de andere. Dit middelpunt zal zijn waar u begint om uw tegels te leggen.

Stap 3 – Meet de middens

Begin in het midden wanneer je begint om de tegels te leggen. Als je werk je weg naar de randen, vergeet niet om de tegel wankelen. Wanneer je naar de muren, moet u een mes te gebruiken om ze af te snijden op de juiste maat. Het is makkelijker om de tegel te snijden als je het warm met een föhn. Tegels zijn gemakkelijk te snijden met een mes of een schaar en zal nog makkelijker te snijden als je eerst de tegel met een föhn verwarmen.

Stap 4 – Start to Tile Lay

Wanneer u te maken met muren die ronde vormen hebben, moet je een potlood en papier te nemen en het creëren van een sjabloon om door te snijden. Dit is eenvoudiger dan het zetten van de tegels tegen de muur.

Stap 5 – Sizing de Tile

Zodra u de vloer gelegd, gaan rond de kamer te vervangen elke muur trimmen of deur trimmen. Als je moest onderlaag te gebruiken en het maakt de randen groter dat de vloer, gebruik maken van de trim om de randen te verminderen.

Stap 6 – Nadat u de Tile Lay

Tip

Als u gebruik maakt van een patroon tegel, neemt het proces een beetje langzamer en gaan nog een tegel in een tijd. Secure elke tegel als u hem om ervoor te zorgen dat het niet glijden. Als je een kamer vanaf nul beginnen, moet u zich bewust zijn van de muur ontwerp voor het plukken van de vloer. Als u niet zeker bent, ga dan met een neutrale kleur.