hoe vinyl vloerbedekking meer dan keramische tegels te installeren

Als u besluit om vinyl te installeren, zul je in staat zijn om een ​​duurzame en mooie vloer die bestand is tegen veel slijtage te krijgen. Vinyl vloerbedekking kan over een aantal verschillende ondergronden zoals keramische tegels worden geïnstalleerd. Hier zijn de basisprincipes van hoe vinyl vloerbedekking installeren over keramische tegels.

Voordat je kunt beginnen met het installeren van vinyl over de bovenkant van keramische tegels, moet u ervoor zorgen dat de ruimte wordt voorbereid. Het eerste wat je moet doen is gebruik je koevoet om de plinten van rond de rand van de ruimte te verwijderen. Dan moet u glad uit de keramische tegels voordat u de vinyl over de bovenkant van de kan leggen. Keramische tegel heeft grout gewrichten die onregelmatig zijn en als je naar de vinyl installeren over de tegel zoals het is, zou u de specie gewrichten zien onder de vinyl.

Stap 1 – Bereid de kamer

Gebruik self-nivellering verbinding in de specie gewrichten te vullen. Dit kan een behoorlijke hoeveelheid van zelf-nivellering verbinding te nemen om deze taak te volbrengen. U moet om de self-nivellering verbinding tijd om te drogen voordat je met de installatie te verplaatsen.

Stap 2 – Breng de lijm

Het volgende deel van de werkwijze omvat het aanbrengen van de lijm op de vloer. Bij de meeste vinyl lijm, zal je nodig hebt om het toe te passen met een troffel of met een roller. Zodra u de lijm, moet u er rekening dat het tijd was om te zetten. De lijm moet plakkerig om aan te raken, maar ze moeten niet komen af ​​op je vingers als je het aanraakt. Verspreid de lijm over de vloer, zodat het grondig wordt overdekt en gelijkmatig verdeeld.

Stap 3 – Leg de Vinyl

Nadat de lijm is toegepast op de vloer, moet u het vinyl vast te leggen in. Rol het vel vinyl en spreid het uit over de kamer. Druk op de vinyl naar beneden in de lijm zo stevig mogelijk te maken.

Stap 4 – Rol het Vinyl

Op dit punt, moet u het vinyl roll met een vloer roller. U dient de rol te nemen over het gehele oppervlak van het vinyl. Dit zal alle lucht uit onder het vinyl te verwijderen en ervoor te zorgen dat de vinyl goed contact maakt met de lijm.

Stap 5 – Naden

Als je moet een naad te doen tussen de 2 stuks van vinyl, moet u de 2 kanten snijden met een mes en een liniaal. Zodra je samen de 2 stuks van vinyl, moet u het juiste type van de naad sealer te gebruiken om de 2 delen aan elkaar te bevestigen. Dit zal de naad te houden van elkaar komen op de weg.

Stap 6 – Afronden

Je moet dan een aantal uren voor de lijm te drogen. Je kunt ook een kraal van kalefateren langs de rand van de vinyl vloer, zodat het water niet onder het kan krijgen. Dan zet je plinten terug op de muren.