hoe wasberen uit de prullenbak te houden

Wasberen kunnen schattig en bont zijn, maar ze kunnen destructief ongedierte. Het ontdekken van vuilnis verspreid over uw tuin of oprit elke ochtend is een indicatie dat je een wasbeer overvallen uw vuilnisbakken.

Wasberen zijn omnivoren, zodat ze zowel planten als vlees te eten. Als natuurlijke aaseters, worden ze aangetrokken door de afgedankte voedsel in uw volledige vuilnisbakken. Wasberen zijn erg handig, zodat ze gemakkelijk kunnen wrikken uit een deksel. Om dit te voorkomen, zorg ervoor dat uw prullenbak deksels goed gesloten. Bevestig een bungee koord door de handgrepen van het deksel om het te houden op zijn plaats, of stel een betonblok op de top van het deksel te maken het moeilijk om te verwijderen.

Stap 1 – Het beveiligen van Vuilnisbakken

Wasberen zich aangetrokken voelen tot uw afval als gevolg van de geur. Dubbele tas uw afval om de geur te verminderen.

Stap 2 – Een Raccoon Volgt zijn neus

Twee geuren die wasberen onaangenaam vinden zijn ammoniak en mottenballen. Giet een kleine hoeveelheid ammoniak op uw vuilnis, of verspreid mottenballen rond de buitenkant van uw vuilnisbakken om dieren te dicht af te schrikken.

Stap 3 – afschrikken Wasberen

Wasberen zijn nachtdieren, zodat ze prowl ‘s nachts rond. U kunt wasberen met bewegingsdetectie lichten of sprinklers die worden geactiveerd door een sensor te stoppen. Het houden van uw prullenbak gebied helder verlicht met schijnwerpers kunnen ook een afschrikmiddel voor wasberen zijn.

Stap 4 – Wasberen Niet graag Dusty Paws

Het gevoel van poeder op zijn poten is vervelend om een ​​wasbeer. Strooi babypoeder of zelfs zand rond uw vuilnisbakken om dieren weg te houden.

Stap 5 – Isoleer Vuilnisbakken

Hek uit het gebied waar houdt u uw vuilnisbakken om wasberen verbieden van het hebben van toegang tot hen. Deze dieren zijn vasthoudend, dus zorg ervoor dat het hek heeft geen ruimten waar een wasbeer doorheen kan passen.

Stap 6 – Wasberen Niet mensen zoals

Stap 7 – Wasberen en Water

Een wasbeer zal van menselijk contact en menselijke stemmen verlegen. Plaats een radio in de buurt van uw vuilnisbakken ‘s nachts en af ​​te stemmen op een gesprek station. Dit kan een wasbeer laten geloven dat de mens aanwezig zijn.

Wasberen graag een waterbron niet alleen te drinken, maar ook om hun voedsel te wassen. Verwijder eventuele water dat u buiten uw huis, met inbegrip van birdbaths en huisdier gerechten.

Als u een wasbeer probleem hebt, probeer niet om het dier zelf te vangen. Wasberen hebben scherpe tanden en klauwen, en ze zijn vet wezens die zullen aanvallen als ze zich bedreigd voelen. Er is ook een goede mogelijkheid dat de wasbeer ziek of dragen rabiës, waardoor het nog agressiever te maken. Bel uw lokale dierlijke controle kantoor om persistente wasbeer verwerken op uw eigendom.

Alle genoemd voor het ontmoedigen van een wasbeer methoden kunnen effectief zijn, maar niet de intelligentie van dit dier niet onderschatten. Wasberen kan uiteindelijk een manier om de obstakels die u hebt ingesteld voor het te krijgen. Om de wasbeer te verwarren, is het een goed idee om regelmatig te veranderen je tactiek.

Stap 8 – Nader nooit een wasbeer

Stap 9 -Raccoons zijn Clever