hoe wespen weg te houden van het zwembad

Mensen die het geluk hebben om een ​​zwembad om af te koelen tijdens de hete zomermaanden vaak vinden dat hun zwembad is besmet met bijen en wespen hebben. Vaak zie je zelfs hen te landen op het oppervlak van het zwembad om een ​​drankje naar water te krijgen, maar deze vervelende vliegende insecten die pijnlijke steken kunnen toebrengen aan kinderen, volwassenen en zelfs huisdieren in het zwembad als je probeert te zwemmen. Om insecten te houden zoals wespen uit de buurt van uw zwembad, als volgt te werk.

Plaats een kleine hoeveelheid diesel in een lege fles frisdrank en plaats de fles zonder deksel, in de buurt van het zwembad, maar hoog genoeg zodat kinderen er niet bij kunnen. Bijen en wespen zijn meestal aangetrokken tot deze brandstof en zal de fles om er te geraken in te voeren. Zij zullen uiteindelijk gevangen in de fles en zal verdrinken in de brandstof als ze eenmaal geland.

Stap 1 – Gebruik Diesel Fuel aan de Wasps Kill

Op enige afstand van het zwembad, niet meer dan 50 tot 75 voet weg, hang een goedkoop of schroot stukje rauwe steak of gebraad, plaats dan een bak water eronder en voeg een druppeltje afwasmiddel. Wespen aangetrokken tot het vlees vallen in het bekken nadat ze gegeten en zinkt in het water en verdrinken.

Stap 2 – Gebruik Raw Meat om weg te trekken Wespen van het zwembad

Tip: Zet geen afwasmiddel of andere vloeistoffen direct in uw zwembadwater om wespen te verdrinken. Vaststelling van PH van uw zwembad is lastig en kan veel geld kosten.

Stap 3 – Verwijder Wasp Hives van uw Pool Area

Wespen vliegen meestal in de buurt van de kasten of nesten ze bouwen. Als u wespen hebben in of in de buurt van uw zwembad, is het waarschijnlijk is er een wespennest ergens in de buurt. Wespen meestal bouwen hun nesten in de modder, bomen of andere hoge plaatsen, zoals de dakrand van huizen, schuren, of andere loodsen. Als je kijkt voor de wespen in deze gebieden, zul je vaak ziet een verzameling van hen die in de buurt van hun nesten. U kunt dan bellen met een insect controle bedrijf die het nest zal verwijderen, en uw wesp probleem zal ernstig worden verminderd.

U kunt bij uw lokale bouwmarkt te kopen nep of decoy wespennesten. Wespen zijn territoriaal wezens en zal niet in de buurt van andere nesten, dus koop een paar van deze en hang ze rond uw zwembad om deze insecten af ​​te schrikken.

Als u deze methoden hebt geprobeerd en nog steeds problemen met wespen massaal naar uw zwembad in de zomer, probeer overleg met uw lokale ongediertebestrijding professionals voor aanvullende oplossingen. En, totdat je de besmetting kunt oplossen, verminderen uw kans dat je wordt gestoken door simpelweg de verleiding te weerstaan ​​swat naar hen. Wespen hebben meer kans te steken wanneer ze worden verstoord of boos.