hoe wire herten schermen te installeren

Deer schermen is de makkelijkste en meest diervriendelijke manier om herten afstand van uw moestuin te houden. Volg deze stappen om draad herten schermen te installeren.

Gebruik reeds bomen als een manier om de draad herten schermen te verbergen. Prikkeldraad, hoewel die nodig zijn om uw tuin te beschermen, kan een beetje een smet zijn. Als je strategisch plaats het hek rond reeds gevestigde bomen, kunt u de natuur gebruiken om een ​​aantal van de draad te verbergen. Bomen, als ze genoeg zijn groot, kan fungeren als een andere herten afschrikmiddel. Herten soms springen en kan zelfs een hoog hek te schalen. Bomen maken de sprong lijken ontmoedigend. Hoge bomen kunnen ook worden gebruikt in plaats van berichten als je het niet erg vindt een beetje de boom verwonden aan het hekwerk te hechten aan het.

Stap 1 – Bepaal waar de positie van de Fence

Meet het gebied waar u wilt het hek. Neem deze informatie om uw dichtstbijzijnde huis bouwmarkt om erachter te komen precies hoeveel berichten, hoeveel voeten van de acht-voet hekwerk, hoeveel voeten van schrikdraad en andere materialen die je nodig hebt. Breng een beetje extra geld op kwaliteit draad hekwerk. Kies iets dat UV-proof, corrosiebestendige en stevig. Het hek zal er beter uitzien en langer meegaan, waardoor het extra geld een verstandige investering.

Stap 2 – Dig de berichten

Gebruik een paal graver, handmatig of automatisch, om een ​​gat voor elke post te graven. Berichten moeten gaan zes voeten uit elkaar en vier voeten in de grond, zodat ze stijgen acht voet boven de grond. U kunt gebruik maken van hout of metalen palen. Houten palen kan beter opgaan in een bosachtige achtergrond, maar metalen palen zal nooit beschadigd raken door termieten of timmerman mieren, zowel voor in de buitenlucht. De beslissing is aan jou op basis van uw behoeften. Verpak de grond rond elke plaatsen stevig vast. Dit moet genoeg zijn om de draad stevig vast te houden.

Stap 3 – Clear Laaggelegen Brush

Ruimen eventuele struiken, lang gras of andere natuurlijke puin afstand van waar het hek direct zal worden gelegd. U hoeft alleen maar genoeg grond om het hek plat te leggen en niet te worden vervormd door laaggelegen borstel te wissen. Laat geen ander afval dat natuurlijke look te houden. Graven een smalle halve inch tot één inch diepe sleuf waar de onderkant van het hek zo zal zitten dat het ligt direct op de grond.

Stap 4 – Installeer de Fence

Wikkel het ene uiteinde van de rol van herten hek rond een van de berichten. Bevestig het hek aan de post met behulp van draad of heavy-duty plastic kabelbinders. Verder uitrollen het hek en elk deel wikkelen rond de polen en bomen rond de omtrek van de moestuin te beschermen. Bij het bevestigen van het hek aan de palen, bind de draad of plastic in 3-4 inch secties.

Stap 5 – Tack Down the Bottom

Zodra alle schermen geïnstalleerd is, zorg ervoor dat het niet wendingen, gaten of gespen bevatten. Fix alle door het aanpassen van de banden.

Stap 5 – Maak White Warning Strips

Met hamer, overstag neer verslaafd grond staken om de vijf voeten te helpen met eventuele verzakking of beweging in de tijd.

Snijd de heavy-duty witte vuilniszakken in twee inch strips. Binden aan het hek op vier voeten van de bodem en tien voeten uit elkaar. Dit zal de herten waarschuwen en dat welk lopen in het hek en zich bezeert verminderen.