hoe zwaarlaststelling beugels in gipsplaten installeren

Als u verwacht een plank te installeren en hebben het ondersteunen van een fatsoenlijk bedrag van gewicht, moet u een aantal zware plank haakjes om dit te doen installeren. Het hebben van onvoldoende sterke beugels is een slecht idee. Het hebben van een plank instorting kan gevaarlijk zijn, in aanvulling op schade aan uw muur en plank. Terwijl gipsplaten is verre van de sterkste bouwmateriaal, is het nog steeds mogelijk om sterke rekken tussen haakjes in het te installeren als je weet wat je doet en plan vooruit op de juiste wijze. Wat volgt, moet je alles wat je moet weten om het te doen te geven.

Hoewel gipsplaten is niet betrouwbaar genoeg is om het gewicht van een plank onder normale omstandigheden te ondersteunen, zijn er tal van manieren om dit bijzondere project te laten werken. Een manier is door het aanbrengen van de beugels een steunbalk in plaats van de gipsplaat. Elke stud detector die je koopt zal het werk naar behoren te doen, dus streven naar iets goedkoop als je niet al een hebt.

Stap 1 – Planning en Meten

Als je eenmaal hebt gevonden een of meer studs, plannen van uw plank. Gebruik een niveau om de hoek die precies parallel aan de grond te vinden, en markeer deze lichtjes op de muur in potlood. Gebruik een van uw haken als model en markeer de muur waar beugels zal moeten gaan. Gebruik de muur studs als dat mogelijk is.

Stap 2 – Het gebruik van gipsplaten Ankers

Als u geen muur studs kan gebruiken om wat voor reden, dat is prima. Meet en markeer de muur op dezelfde manier.

Stap 3 – Het maken van aanpassingen

Terwijl muurbouten zijn de beste oplossing voor steunen, is het niet altijd mogelijk om iedere gewenste beugel aan de steunbalk gezet. Voor beugels die op gipsplaten moeten worden geplaatst, kunt u gipsplaten ankers gebruiken om te versterken en ondersteunen.

Stap 4 – Afwerking

Stap uit een boor, hetzij met de hand aangedreven of elektrisch. Plaats uw plank beugel en het gebruik van de boor om de gipsplaten ankers in de gemarkeerde locatie van uw plannen te installeren. U krijgt een schroevendraaier hoofd bevestiging nodig om dit te doen. Zorg ervoor dat u niet draai de gipsplaten ankers all the way, hoewel je ze vrij strakke moeten krijgen. Als u de gipsplaten ankers volledig vast, zult u niet in staat zijn om de console aan te passen als er iets misgaat.

Controleer de huidige locatie van al uw beugels in vergelijking met de metingen die u hebt gepland. Als het goed is, voort te zetten. Als er iets mis is, zorg ervoor dat het perfect voor u op.

Houd de beugel op zijn plaats, gebruik je schroevendraaier of boren om de zware plank beugels die je van plan was muur studs op te zetten met schroeven installeren. Zorg ervoor dat ze goed zijn uitgelijnd als je van plan in uw metingen, en installeer schroeven in de gipsplaten ankers die u eerder hebt gebruikt, een aanscherping van ze allemaal de manier om ze permanent te maken.